Rămâi conectat

Sport

CS Şurianu 1945 Sebeş – echipă ce reînvie tradiţia fotbalistică în „Arini”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Dan Comsa Viitorul Santimbru 1Într-un judeţ Alba marcat din punct de vedere fotbalistic de absenţa activităţii în cele 4 municipii, Alba Iulia, Aiud, Blaj şi Sebeş, iată că o mică rază de soare vine dinspre „Arinii” Sebeşului. Astfel, în această urbe, foarte dezvoltată financiar, un grup de iniţiativă încearcă să reînvie tradiţia, după ce două reprezentante au dispărut în ultimii ani la nivel de seniori, CSM Sebeş (retrasă din Liga a 3-a în 2010) şi Sportul Sebeş (a abandonat Liga a IV-a în 2013). Preocuparea acestor oameni de suflet ce tânjesc după „sportul rege” este deja încununată de succes, iar în această primăvară a luat fiinţă şi urmează să-şi înceapă activitatea, Clubul Sportiv Şurianu 1945 Sebeş, denumire inspirată din numele primului club sportiv al localităţii Sebeş. Iniţial vor funcţiona două secţii: tenis de câmp şi fotbal, în cazul celei de-a doua făcându-se încă de pe acum demersurile necesare afilierii şi înscrierii în competiţiile oficiale organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba, plecându-se de jos, din Liga a V-a.

Noua asociaţie are în primul rând ca obiectiv creşterea şi promovarea valorilor locale, în completarea şi continuarea activităţii Liceului cu Program Sportiv Sebeş, tinerii jucători fiind obligaţi în acest moment să performeze la formaţii din alte localităţi, din cauza lipsei, în municipiul Sebeş, a unei echipe la nivel de seniori. „În interesul tuturor sebeşenilor, reprezentanţii clubului, prin preşedintele Daniel-Seviştean Popa, fac apel la toţi membrii comunităţii, implicit la reprezentanţii aleşi ai acestora, la oamenii de afaceri locali, dar în primul rând la toţi iubitorii sportului, de a se alătura şi susţine activitatea Clubului Sportiv Şurianu 1945 Sebeş, ca interes comun al locuitorilor municipiului”, a declarat Dan Comşa (antrenor Viitorul Sântimbru), unul dintre cei 5 membri fondatori ai CS Şurianu 1945 Sebeş.

Date de contact: telefon: 0720209592 (D. Popa); mail: [email protected]; facebook: FC Surianu Sebes

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea