Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cristian, tânărul din Cricău, a fost operat cu succes pe creier, a patra oară, la Sibiu. Mama băiatului: ”Merge din nou. E o minune!”

Alexandra Mates

Publicat

în

Cristian, tânărul din comuna Cricău, județul Alba, cu tumoare recidivată pe creier, a primit o nouă șansă la viață, după ce oameni cu suflet mare au sărit în ajutor atunci când starea lui de sănătate atârna de un fir de ață.

Grație donațiilor făcute în cadrul campaniei derulate de ziarulunirea.ro, și cu un efort al părinților, s-a strâns suma necesară, iar tânărul a fost operat cu succes, pentru a patra oară, la o clinică privată din Sibiu. Cristian este acum acasă, a scăpat de durerile îngrozitoare de cap și poate merge din nou pe picioarele lui.

Oamenii fac minuni și pot schimba destine. S-a întâmplat și în cazul lui Cristian Marian Nergheș, tânărul de 20 de ani din comuna Cricău, pentru care oameni de rând inimoși și-au unit forțele și i-au redat acestuia șansa la viață. Diagnosticat cu tumoare pe creier la vârsta de 3 ani, Cristian a fost operat, în urmă cu două săptămâni, pentru a patra oară, după ce a suferit alte trei intervenții chirurgicale la vârsta de 4 ani, 13 ani respectiv 16 ani.

Citiți și APEL UMANITAR: Un tânăr de 20 de ani din comuna Cricău – Alba, operat de trei ori pe creier, are nevoie urgent de ajutor

Dacă în urmă cu două luni acesta era țintuit la pat, cu dureri persistente de cap și fără poftă de mâncare, acum, după operație, se simte mult mai bine și poate merge din nou pe picioarele lui. ”Este incredibil cum s-a schimat. Merge din nou…e o minune”, ne-a declarat cu vocea tremurândă Violeta Nergheș, mama băiatului, care a ținut să transmită pe această cale mulțumiri din suflet și sănătate multă tuturor celor care au dat dovadă de omenie și le-au sărit în ajutor.

A stat 9 ore pe masa de operație

Cristian a fost operat în data de 5 mai, iar după 9 ore, cât a durat intervenția chirurgicală, a ieșit învingător. Operația, extrem de complicată, a fost realizată de către medicul Claudiu Matei de la clinica privată Polisano din Sibiu. A costat 5000 de euro, iar pe lângă suma strânsă din donații, pentru a putea acoperi costurile intervenției chirurgicale și a deplasării, familia a făcut un împrumut de 10.000 de lei la CAR. Ba mai mult, mama ne-a povestit că în zilele cât a stat cu băiatul în spital, a renunțat la porția ei de mâncare și a redus din cheltuieli, plătind doar 450 de lei pentru amândoi ziua de spitalizare, în loc de 600 de lei cât ar fi fost.

Tumora nu a putut fi extirpată în totalitate, iar potrivit medicilor Cristian ar putea suferi și alte intervenții chirurgicale. Să ajute Dumnezeu să fie bine!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea