Rămâi conectat

Sport

Cristian Petropulos, preşedinte AJF Alba: „Dacă echipa campioană a judeţului nu are CIS, Alba rămâne fără reprezentantă la barajul de promovare în Liga a 3-a”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cristian Petropulos AJF Alba1Certificatul de Identitate Sportivă pare să fie cel mai dificil adversar al Mureşului Vinţu de Jos pentru a participa la barajul de promovare în Liga a 3-a, lumea fotbalului judeţean fiind pusă pe jar, în condiţiile în care Alba riscă să rămână fără reprezentantă la cele două jocuri pentru accederea în eşalonl terţ (18 şi 25 iunie), dacă vinţenii nu-şi vor termina documentele în timp util.

Cristian Petropulos, preşedintele AJF Alba este ferm în această chestiune: „Dacă echipa campioană a judeţului Alba nu va avea CIS, rămânem fără participantă la barajul de promovare! Nu vor merge la baraj echipele de pe locul doi sau trei. Eu le-am spus din timp, de-a lungul sezonului să-şi rezolve problemele, ultima şedinţă pe această temă fiind în 14 februarie”, a declarat Petropulos.

*Petropulos: „Şanse reduse pentru Mureşul”

Oficialul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba crede că Mureşul Vinţu are şanse reduse să termine documentele necesare pentru CIS în timp util. „Mureşul a primit un nou termen la Judecătoria Alba Iulia în 9 iunie, apoi sunt 5 zile pentru contestaţii, iar AJF Alba trebuie să anunţe campioana în 13 iunie. Nu cred că am mai mult de 20 la sută şanse să rezolve favorabil„, a precizat Petropulos.

Dacă nu se va mai reglementa situaţia, cea mai dură luptă la vârf în Liga a IV-a din ultimii ani riscă să aibă o câştigătoare care să nu joace barajul. Pe de altă parte oficialii Mureşului susţin că lucrurile sunt în regulă şi vor disputa barajul. „Am vorbit cu cei din conducerea clubului şi m-au asigurat că dacă vom câştiga campionatul, vom juca barajul”, a declarat antrenorul Dan Mănăilă.

*Liviu Coacăză: „Chiar dacă iasă CIS-ul mai târziu, vom participa la baraj!”

Documentaţia depusă la Judecătoria Alba Iulia nu este pentru CIS, ci pentru schimbarea denumirii din Asociaţie Sportivă, în Asociaţie Club Sportiv. Chiar dacă s-a amânat pentru 9 iunie, nu este o problemă pentru MTS,  întrucât în art. 5 al organizării jocurilor de baraj se specifică că poţi să depui bunul de înregistrare a documentaţiei la MTS. Chiar dacă va ieşi CIS-ul mai târziu, vom participa la baraj. Noi vom depune documentaţia la MTS marţi, 31 mai”, a precizat Liviu Coacăză, director sportiv al Mureşului Vinţu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea