Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Crin Antonescu: Miniştrii liberali vor demisiona dacă propunerile PNL pentru Guvern nu sunt acceptate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

crin antonescu pnlPreşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminică, la o televiziune națională, că miniştrii PNL îşi vor da demisia din Guvern dacă propunerile partidului în privinţa Guvernului nu vor fi puse în practică până luni, arătând că încă speră să nu se întâmple acest lucru.

„Noi nu am dat niciun ultimatum. Domnul Ponta a spus că aşteaptă până luni propunerile noastre şi noi i-am spus, la rândul nostru, că ştie propunerile noastre şi că aşteptăm până luni să fie puse în practică. Nu le punem în practică, punem noi capăt acestei chestiuni, pentru că noi nu putem să stăm la nesfârşit în acest joc, pentru că noi nu am jucat un joc, nu am vrut să rupem USL şi că dăm vina pe PSD”, a afirmat Antonescu.

Întrebat dacă miniştrii PNL îşi vor da demisia din Guvern, Antonescu a răspuns: „Da, dar eu sper să nu fie nevoie”.

Antonescu a mai spus că este o „propagandă teribilă” orchestrată de Victor Ponta şi PSD în care se spune că el ar fi aliatul lui Traian Băsescu, iar Klaus Iohannis este atacat, adăugând că acest lucru arată că PSD vrea să rupă USL pentru că nu îl doreşte pe Iohannis în Guvern şi că nu-i rămâne timp să pregătească un candidat propriu la Preşedinţie.

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea