Rămâi conectat

Ştirea zilei

Crima de la Partoș: Starea de sănătate a băiatului femeii omorâte este ”spre bine”, dar nu este ”apt să dea declarații oficiale”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Starea de sănătate a băiatului femeii omorâte în propria casă din cartierul albaiulian Partoș este ”spre bine”, dar acesta nu este deocamdată ”apt să dea declarații oficiale”, au precizat, marți, pentru ziarulunirea.ro, surse judiciare.

Starea de sănătate a băiatului femeii omorâte, bătut crunt este spre bine, însă acesta nu este deocamdată apt să dea declarații oficiale, fiind în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia.

Apropiați ai familiei au declarat, pentru ziarulunirea.ro, că bărbatul are ochii tumefiați și are răni la cap de i se vede osul. Acesta ar putea oferi informații importante anchetatorilor când starea sa se va îmbunătăți.

Anchetatorii au un cerc de suspecți și au audiat mai multe persoane. Oamenii legii susțin că moartea femeii a fost foarte violentă.

Crima s-ar fi produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Femeia a fost găsită fără suflare în spațiul dintre curtea și grădina propriei case de pe strada Regimentul V Vânători din cartierul Partoș, iar fiul acesteia, în vârstă de 53 de ani, inginer de meserie, a fost găsit închis în casă cu leziuni grave la cap și a fost transportat la spital.

Potrivit unor surse, cazul ar fi fost semnalat, sâmbătă dimineața, de către o rudă. Văzând că nu poate lua legătura cu familia la telefon, s-ar fi deplasat spre locuința lor, unde ar fi descoperit grozăvia.

În urma autospiei, s-a constatat că este vorba despre o moarte violentă, cauzată prin lovire repetată cu un corp dur, la nivelul capului.

Citește și CRIMA de la Partoș. Cunoscut al familiei: Bărbatul atacat are ochii tumefiați și răni la cap de i se vede osul. În cuptor se afla o prăjitură carbonizată, iar câinele nu a lătrat deloc


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea