Rămâi conectat

Ştirea zilei

Crima de la Partoș. Procurorii din Alba verifică dacă Mădălin Miki Lupu este autorul: ”Este o versiune de anchetă la fel ca altele pe care le avem”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Procurorii din Alba verifică dacă Mădălin Miki Lupu, bărbatul care ar fi mărturisit că a omorât-o pe Camelia Drâmbărean și l-a bătut crunt pe fiul său, este într-adevăr autorul. ”Este o versiune de anchetă la fel ca altele pe care le avem”, declară surse judiciare. 

Oamenii legii au refuzat să comenteze informațiile apărute în presa din Botoșani, potrivit cărora Mădălin Miki Lupu a recunoscut crima și tentativa de omor, comise la Alba Iulia.

”Nu comentez oficial nimic pentru că este o versiune de anchetă. O verificăm ca și celelalte versiuni. Este o versiune de anchetă ca altele pe care le avem”, au declarat, pentru ziarulunirea.ro, surse oficiale.

Astfel, Mădălin Miki Lupu rămâne una dintre pistele importante, fiind în continuare principalul suspect.

Pe de altă parte, există localnici care susțin că l-au văzut pe bărbat recunoscându-i tatuajul. De asemenea, există și zvonuri potrivit cărora, după ce a comis crima, bărbatul s-ar fi spălat, încercând astfel să șteargă urmele infracțiunii.

Mobilul crimei, nu este deocamdată dat publicității.

Presupusul autor s-a întors acasă după și ar fi comis o altă crimă. Mădălin Miki Lupu a fost arestat, marți, de Parchetul Tribunalului Botoșani.

”Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, privind arestarea preventivă a inculpatului LUPU MĂDĂLIN MIKI. În temeiul art. 202 alin. (1), (3) şi (4) lit. e) Cod procedură penală, art. 223 alin. (2) Cod procedură penală, art. 226 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului LUPU MĂDĂLIN MIKI, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 188 alin. 1 Cod Penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 18.07.2017 şi până la data de 16.08.2017 inclusiv. În temeiul art. 230 alin.1 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă. În temeiul art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu, în cuantum de 130 lei, se achită Baroului Botoşani din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, azi, 18 iulie 2017”, se arată în soluția pe scurt.

Potrivit botosaninews.ro, acesta are 24 de ani, este recidivist, fiind condamnat în trecut pentru viol.

Citește și Crima de la Partoș: Principal suspect este un criminal în serie, prins de oamenii legii în alt județ

Citește și Crima de la Partoș: Starea de sănătate a băiatului femeii omorâte este ”spre bine”, dar nu este ”apt să dea declarații oficiale”

Citește și CRIMA de la Partoș. Cunoscut al familiei: Bărbatul atacat are ochii tumefiați și răni la cap de i se vede osul. În cuptor se afla o prăjitură carbonizată, iar câinele nu a lătrat deloc

Citește și FOTO Crima de la Partoș: Polițiștii păzesc non-stop casa unde s-a produs tragedia. Cercetările de la fața locului nu s-au terminat după 48 de ore

Citește și CRIMA de la Partoș, confirmată de rezultatele autopsiei. MOARTE VIOLENTĂ, cauzată prin lovire repetată cu un corp dur. S-a deschis dosar penal pentru omor 

Citește și FOTO: CRIMĂ terifiantă în cartierul Partoș din Alba Iulia. O femeie a fost găsită fără suflare în propria gospodărie, iar fiul acesteia a ajuns la spital cu leziuni grave


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea