Rămâi conectat

Ştirea zilei

Crima, confirmată oficial: Fostul primar din Lunca Mureșului, Ioan Rusu, a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit în abdomen, torace și gât

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

crima-lunca-muresului10Fostul primar PSD din Lunca Mureșului, Ioan Rusu, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce i s-au aplicat mai multe lovituri de cuțit în abdomen, torace și gât, care i-au cauzat o hemoragie puternică, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Marius Ungureanu.

”Este vorba de o infracțiune de omor, pentru asta se fac cercetări. Medicul legist va stabili cauza morții violente. I s-a cauzat o hemoragie ca urmare a aplicării mai multor lovitori de cuțit în zona superioară a corpului, abdomen, torace și gât”, a spus Marius Ungureanu.

Acesta a adăugat că decesul a venit la puțin timp după cauzarea leziunilor, din cauza hemoragiei puternice.

Fostul primar al comunei Lunca Mureșului, Ioan Rusu, a fost descoperit mort, duminică dimineața, lângă mașina personală.

Trupul neînsuflețit al bărbatului ar fi fost găsit în jurul orei 4.00 dimineața, în apropierea dispensarului, pe o străduță, cu ieșire într-un câmp, la marginea localității.

Potrivit unor surse neoficiale, se pare că Ioan Rusu a plecat de acasă, sâmbătă după-masa, pentru a-i duce unei cunoștințe o sumă de bani, dar nu a apucat să se întâlnească cu persoana respectivă.

Văzând că nu se mai întoarce, soția fostului edil a anunțat poliția, iar duminică dimineața acesta a fost găsit de către polițiști fără suflare lângă mașina sa. Acesta ar fi avut opt lovituri de cuțit, iar poliția ar fi găsit asupra lui suma de 1.000. de lei.

Oamenii spun că acesta era un om liniștit, nu era recalcitrant și nu știu să fi avut conflicte cu cineva.

 Citiți și FOTO | Descoperire șocantă: Fostul primar al comunei Lunca Mureșului, Ioan Rusu, găsit cu GÂTUL TĂIAT lângă mașină

(Vom reveni)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea