Rămâi conectat

Actualitate

CPECA Alba: Campania „Prea Rebel Să Fii Condus”, la final

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba, structură teritorială a Agenţiei Naţionale Antidrog, organizează în această seară începând cu ora 21.00, în Piaţa Cetăţii din municipiul Alba Iulia, acţiunea care are menirea de a evoca aminitrea victimelor consumului de droguri.

Se vor aprinde lampionane (la sol) dispuse în forma – fundiţă antidrog –  precum şi amenajarea unor zone iluminate cu candele pe aleile din Piaţa Cetăţii; evenimentul va începe cu un scurt discurs al unui reprezentant al CPECA Alba, urmat de mărturia unui prieten al unui fost consumator de droguri.

Parteneri în desfăşurarea acestei activităţi sunt Liga Studenţilor din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia şi Consiliul Judeţean al Elevilor Alba.  Participanţii vor fi aproximativ 150 de tineri elevi şi studenţi, fiind de dorit să se alăture şi alte persoane din publicul larg pentru un moment de tăcere şi reflecţie ca semn că victimele consumului  de droguri nu au fost date uitării şi ca solidaritate în lupta antidrog.

Această acţiune se desfăşoară pentru finalizarea campaniei „Prea Rebel Să Fii Condus” al cărei obiectiv îl reprezintă conştientizarea asupra riscurilor consumului de droguri şi de substanţe noi cu proprietăţi psihoactive şi are ca slogan „În viaţă sănătatea are prioritate, nu drogurile!” „Victimele consumului de droguri nu mai au priorităţi, doar lumânări aprinse. Tu ce priorităţi ai?”, precizează Claudiu Dușa, coordonator CPECA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea