Rămâi conectat

Sport

Corneliu Mureșan revine, oficial, pe funcția de director al Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia. A obținut cel mai mare punctaj la concursul organizat de MTS

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilierul județean PSD Corneliu Mureșan este, oficial, noul director al Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia. Potrivit rezultatelor publicate de Ministerul Turismului și Sportului, el a obținut 89, 50 de puncte la concursul organizat în data de 8 august.

Corneliu Mureşan a mai deținut această funcție începând cu luna noiembrie 2013, când a fost numit în locul fostului director Nicolae Nistor, care a dorit să se pensioneze din cauza problemelor de sănătate.

Începând din 26 mai 2016, prin Ordin al Ministrului Tineretului şi Sportului, la conducerea clubului a fost numit Liviu Coacăză. Acesta s-a înscris la concursul organizat de MTS dar a fost repins din cauza rezultatului foarte slab – doar 11 puncte.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea