Rămâi conectat

Politică Administrație

Corneliu Mureșan: Iohannis este susținut de penali și incompetenți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Muresan01Supranumitul Klaus Ghinion Iohannis se prezintă la aceste alegeri înconjurat de penali si incompetenți. El ne cere votul uitând sa ne spună cine sunt principalii săi susținători.

Primul pe lista este Aristotel Cancescu, președintele Consiliului Judetean Brașov arestat pentru luare de mita si trafic de influenta.

Următorul susținător este președintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, arestat pentru constituirea de grup infracțional si fapte de corupție deosebit de grave.

Lista de corupție ai PNL-PDL continua cu deputatul Tudor Chiuariu condamnat pentru abuz in serviciu, fostul primar al Clujului Sorin Apostu condamnat pentru trafic de influenta sau protejații din Parlament Varujan

Vosganian, președintele PDL Timiş Constantin Ostaficiuc, deputații Alin Popoviciu si Cornel Sămărtinean si lista tot continua.

Practic sloganul lui Iohannis devine astfel Hoție si miștocărie daca este sa ne uitam după lista de penali si aparițiile sale publice. Daca ne uitam cu atenție observam ca majoritatea penalilor este compusa din lideri PNL-PDL din Transilvania si Banat ceea ce denota cat au prăduit bogăția acestei zone a tarii. Transilvania si Banat nu au fost fief PNL-PDL ci o banca devalizata unde cetățenii au ezitat de spună stop. Este timpul sa spunem stop hoției din Transilvania votând împotriva PNL si PDL.

Din păcate povestea continuă și în Alba. Mircea Hava și Teodor Atanasiu sunt anchetați de DNA în mai multe dosare pitite însă de ochii presei si a cetățenilor. Aceste fapte si acoperirea lor nu ascund însă un fapt simplu: incompetenta liderilor PNL-PDL. O incompetență care s-a manifestat prin faptul că toti liderii locali ai formațiunii lui Iohannis au trăit în ultimii ani doar din banii statului: Alexandru Peres parlamentar pe viată a fost înainte agronomist, Mircea Hava doar primar după ce înainte de 90 a fost inginer pentru doar câțiva ani, deputatul Teodor Atanasiu a fost un pic inginer mai mult inginer politic, iar lista poate continua.

Nu vă spun de declarațiile lor de avere pentru că atunci cu siguranța nu ați mai înțelege nimic si evident nici sursa bogăției lor colosale.

Continuând să se înconjoare de acești oameni mesajul promovat de Klaus Iohannis frizează penibilul. Uneori mai bine taci si nu pretinzi a fi altcineva. Prin urmare, pe 2 si 16 noiembrie votați împotriva căpușelor PNL si PDL care au secat Transilvania, votați împotriva mafiei personale a lui Klaus Ghinion Iohannis!

Corneliu Mureșan

Președinte TSD Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea