Rămâi conectat

Sport

Cornel Ţălnar, revenire de senzaţie la Unirea Alba Iulia! Mihai Hauptkorn, negocieri avansate cu antrenorul albaiulian

Dan HENEGAR

Publicat

în

Talnar Concordia Chiajna 1După un deceniu, antrenorul albaiulian Cornel Ţălnar este foarte aproape de o revenire de senzaţie la Unirea Alba Iulia, echipa sa de suflet. Noul finanțator al formaţiei AFC Unirea Alba Iulia, omul de afaceri Mihai Hauptkorn este în discuţii avansate cu „Ţânţarul” şi afirmă că Ţălnar reprezintă prima opţiune pentru banca tehnică a „alb-negrilor”.

Important este că ambele părţi doresc colaborarea. Noi vrem ca Ţălnar să se implice la Unirea, a fost zilele trecute la stadion, va mai veni şi astăzi la antrenament. O să batem palma în mod oficial, să vedem în ce formulă, director tehnic sau antrenor principal”, a spus Mihai Hauptkorn.

Dorit şi de FC Braşov, Cornel Ţălnar spune că este dispus să pună umărul la renaşterea fotbalului din Cetatea Marii Uniri şi se va implica. „În primă fază mă implic să-i ajut să aducem jucători. Important este să se facă echipă la Alba Iulia, cu mine sau fără mine. Eu aş agrea să-i sprijin, să mă implic, într-o formă sau alta, pentru că până la urmă trebuie ca fotbalul să renască la Alba Iulia. Nu pot spune sigur că voi antrena, pentru că mai sunt şi alte chestiuni de lămurit în ceea ce mă priveşte. Am discutat cu Mihai Hauptkorn şi o să o mai facem, să vedem cum reuşim”, a declarat Cornel Ţălnar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea