Rămâi conectat

Politică Administrație

Controale la Kronospan și Direcția silvică Alba. Consiliul Concurenței: există disfuncționalități pe piața lemnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Firmele Kronospan România SRL, Kronospan Sebeș SA, Alredia SRL și Lacul Codrilor SRL și direcțiile silvice din Alba și Hunedoara au fost vizitate inopinat marți și miercuri de inspectorii Consiliului Concurenței.

lemn neprelucratVizavi de cele patru companii și două direcții ce activează pe piața masei lemnoase existâ suspiciunea unor înțelegeri, susține președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu.

„Studiul pe care îl derulăm pe piața lemnului indică faptul că există disfuncționalități în acest sector, mai ales în ceea ce privește organizarea licitațiilor. În acest context, analizăm cu atenție cazurile în care au existat licitații cu puțini participanți, precum și cele la care prețul de adjudecare a fost foarte scăzut”, a declarat Chirițoiu.

 

CITEȘTE ȘI: Hoții în Parcul Natural Apuseni – În Alba, ocoalele silvice Gârda și Horea au tăiat ilegal pădure de 75 de milioane de lei

Documentele ridicate cu prilejul inspecțiilor se află în analiză iar inspecțiile constituie o etapă preliminară a investigației. Controalele nu reprezintă o antepronunțare a Consiliului Concurenței în ceea ce privește existența unei încălcări a Legii concurenței. (BP)

sursa: Agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea