Rămâi conectat

Politică Administrație

Consiliul Județean Alba și instituțiile subordonate consumă circa 7.800 de litri de carburant în fiecare lună – PROIECT

Dragoş Suciu

Publicat

în

Consiliul Județean Alba și instituțiile subordonate consumă, în fiecare lună, circa 7.8450 de kilometri, ceea ce înseamnă că, toate autovehiculele, circulă circa 100.000 de kilometri, la un consum mediu de 7,5 – 8%.

consiliul-judetean-alba-curtea-de-apel-alba-iulia-si-prefectura-alba-cladireConsilierii județeni din Alba vor supune spre aprobare, în 26 ianuarie, proiectul de hotărâre privind stabilirea consumului lunar de carburanți pentru autovehiculele care deservesc aparatul de specialitate al Consiliului Județean Alba, precum şi pentru autovehiculele care deservesc instituțiile şi serviciile publice din subordine

Normative de cheltuieli privind consumul lunar de carburanți pentru autovehiculele care deservesc aparatul de specialitate al Consiliului Județean Alba, precum și pentru autovehiculele care deservesc instituțiile și serviciile publice din subordine

Instituție – serviciu / categorie utilizare autovehicul Normă de consum lunară (litri/ autovehicul)

  1. Consiliul Județean Alba – aparat de specialitate

Autoturism 200 litri/lunar

Autoutilitară 400 litri/lunar

Autospecială (control trafic) 400 litri/lunar

Autospecială „bibliobus” 400 litri/lunar

Autocar 1000 litri/lunar

  1. Serviciul Public Județean Salvamont Alba

Autoutilitară 400 litri/lunar

ATV/snowmobil 50 litri/lunar

  1. Biblioteca județeană „Lucian Blaga” Alba

Autoturism 200 litri/lunar

  1. Centrul de cultură „Augustin Bena” Alba

Autoturism 200 litri/lunar

  1. Muzeul Național al Unirii Alba Iulia

Autoturism 200 litri/lunar

Autoutilitară 400 litri/lunar

  1. Teatrul de păpuși „Prichindel” Alba Iulia

Autoturism 200 litri/lunar

  1. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba

Autoturism 200 litri/lunar

Autoutilitară 400 litri/lunar

Autospecială (ambulanță) 400 litri/lunar

Microbuz 400 litri/lunar

  1. Direcția Județeană de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Alba

Autoturism 200 litri/lunar

Autoutilitară 400 litri/lunar

  1. Direcția Publică Comunitară de Evidență a Persoanelor Alba

Autoturism 200 litri/lunar

Autoutilitară 400 litri/lunar

  1. Spitalul Județean de Urgență Alba

Autoturism 200 litri/lunar

Autoutilitară 400 litri/lunar

Autospecială (ambulanță) 400 litri/lunar

  1. Spitalul de Pneumoftiziologie

Autoturism 200 litri/lunar

”Dezvoltarea economico-socială a județului Alba presupune desfășurarea unui număr mare de acțiuni și programe pe întreg teritoriul județului.

Printre domeniile de interes pot fi amintite: sprijinirea autorităților locale, dezvoltarea turismului, dezvoltarea parteneriatelor, dezvoltarea monitorizarea și întreținerea sistemului rutier de drumuri județene și comunale, amenajarea teritoriului, susținerea activităților artistice, de cultură și tineret, realizarea activităților privind administrarea siturilor ROSCI0085/ROSPA0043 Frumoasa, îndeplinirea sarcinilor cu privire la prevenirea accidentelor montane și organizarea activității de salvare în munți, etc. În cadrul relațiilor externe, se susține continuarea activității de colaborare cu administrațiile publice din Franța, Ungaria, Germania, Italia, etc.

Pentru realizarea acțiunilor specifice obiectivelor propuse, se impune deplasarea unui număr mare de specialiști, care fac parte atât din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Alba, precum şi din instituțiile şi serviciile publice din subordine, pe întreg teritoriul județului. Totodată, evenimentele culturale și de promovare a tradițiilor, organizate de Consiliul Județean Alba, presupun prezența unui număr mare de reprezentanți ai organizatorilor în teritoriu. În spiritul dezvoltării parteneriatelor și a relațiilor externe, delegațiile străine trebuie să se deplaseze pe întreg teritoriul județului, pentru a evalua potențialul pe care intenționăm să-l valorificăm. Având în vedere cele prezentate, se impune promovarea unui proiect de hotărâre pentru aprobarea consumului lunar de carburanți pentru autovehiculele care deservesc aparatul de specialitate al Consiliului Județean Alba, precum şi pentru autovehiculele care deservesc instituțiile şi serviciile publice din subordine”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

Județul Alba, cu o suprafață de 6242 km² se încadrează în categoria județelor de mărime medie. Din punct de vedere al organizării administrative, Consiliul Județean Alba coordonează activitatea a 78 consilii locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea