Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierii ALDE din CL Alba susţin iniţiativa independentului Mircea Trifu în formarea asociației Alba Iulia Orizont

Ziarul Unirea

Publicat

în

Inițiativa independentului Mircea Trifu de a înfiinţa o asociaţie la nivel municipal este susţinută şi de către consilierii locali ALDE Alba. Asociaţia are ca scop identificarea problemelor locuitorilor din cartierul Orizont, Miceşti, dar şi din alte zone unde sunt probleme legate de infrastructură şi utilităţi.

Oamenii din zonă au probleme tehnice şi juridice legate de cedarea terenurilor către Primărie, problem cu racordarea la utilităţi, drumuri neasfaltate şi multe altele. Până la momnetul de faţă au avut loc deja câteva întâlniri, iar numărul oamenilor care vin să îşi spună problemele este în creştere.

“Cred că vom reuşi să facem asociaţia, să fim cât mai mulţi membrii din municipiu. Asociaţia este deschisă tuturor cetăţenilor care locuiesc în principal la casă şi au drum privat şi vor să intre în procedurile de cedare a terenurilor către primărie. Asociaţia îşi propune să scurteze puţin paşii respective.Suntem destui specialişti acolo, a venit şi domnul viceprimar Gabriel Pleşa , consilierul local Bogdan Medrea, director Electrica şi încercăm să rezolvăm problemele cetăţenilor. Cred că asociaţia va duce şi la o mai bună colaborare între cetăţeni şi primărie, rezolvarea problemelor făcându-se într-un timp mult mai scurt astfel.Ne dorim implicarea cât mai multor departamente din cadrul primăriei pe latura asta”, a declarat Marius Popescu, consilier local ALDE.

 

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea