Rămâi conectat

Sport

Confruntare pentru locul 8, în ultima rundă: Gloria Lunca Teuz Cermei – AFC Unirea 1924 Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Două vecine de clasament se înfruntă în ultima rundă din Seria a 4-a a Ligii a 3-a, miza acestui joc fiind terminarea campionatului pe poziţia a 8-a a ierarhiei, după ce ambele combatante au avut emoţii în privinţa menţinerii în eşalonul terţ.

Gloria Lunca Teuz Cermei (locul 11, 25 p) – AFC Unirea Alba Iulia (locul 10, 26 p). „Alb-negrii” vin după două succese consecutive în care n-au primit gol şi asigurarea din punct de vedere matematic a menţinerii în eşalonul terţ. Disputa din fieful nou-promovatei, ce-l are în efectiv pe fostul unirist Andrei Sulea, este a doua la rând în Arad, precedenta descindere fiind victoria de la Şiria, cu UTA „Bătrâna Doamnă” 2. „Chiar dacă suntem liniştiţi pentru că ne-am salvat de la retrogradare, mergem la Cermei să ne continuăm seria de succes, să luăm punct sau puncte. Tratăm cu toată seriozitatea acest ultim joc stagional, în primul rând pentru că avem dorinţa de a perpetua forma bună din ultimele jocuri, dar şi pentru posibilitatea să urcăm în clasament, să încheiem pe o poziţie superioară”, a precizat Adorian Himcinschi, un succes însemnând o clasare pe poziţia a 8-a. Absenţi: Goguţa, N. Rus, Goguţa, Ioani – accidentaţi.

În ultimele trei etape am înregistrat o ușoară creștere în joc și am obținut și punctele ce ne-au liniștit pe acest final de campionat. Acum ne propunem să încheiem acest campionat frumos în fața propriilor suporteri și, dacă se poate, să urcăm până pe poziția a 8-a, care, din câte știu eu, ar veni cu un mic bonus financiar pentru băieți. Așadar, motivație există pentru această partidă împotriva unui adversar de lângă noi, cu evoluții bune și el în ultimul timp și cu câțiva jucători interesanți, care ar putea evolua mai sus. Dar, jucăm acasă și vom încerca să ne impunem jocul și să câștigăm”, a precizat, pentru sportarad.ro, Radu Anca, antrenorul principal al celor de la Lunca Teuz Cermei, ajutat îndeaproape de directorul tehnic Roland Nagy.

Sursa foto: sportarad.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea