Rămâi conectat

Curier Județean

Confiscări de bunuri și amenzi în valoare de 15.000 de lei în cadrul unor acţiuni ale polițiștilor din Blaj, pentru siguranţa cetăţenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Blaj au organizat acţiuni ce au vizat creşterea gradului de siguranţă publică, pe raza municipiului. Au fost verificaţi paznicii şi au fost făcute controale în piaţă.

politiaÎn noaptea de 11/12.01.2017, poliţiştii din Blaj au organizat o acţiune de control privind modul în care sunt respectate dispoziţiile legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, de către agenţii de pază de la unitățile economice.

În cadrul acţiunii, au fost verificate 17 unităţi economice, au fost controlaţi 23 de paznici şi au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii 333 din 2003 privind paza obiectivelor. Totodată, în două situaţii, a fost testaţi timpii de intervenţie a unor societăți de pază, la obiectivele deservite.

Joi, 12 ianuarie, poliţiştii din Blaj au fost prezenţi în zona pieţei ce se organizează săptămânal în municipiul Blaj.

A fost verificat modul în care este respectată legislaţia privind comercializarea bunurilor şi s-a acţionat pentru prevenirea furturilor din buzunare şi de pe tarabe.

Au fost confiscate bunuri în valoare de 640 lei (150 de litri de alcool şi 47 de kilograme de produse alimentare) şi au fost aplicate amenzi în valoare de 15.000 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea