Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Concurs doar pentru 9 posturi de asistente la Spitalul Judeţean Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Numărul posturilor scoase la concurs pentru luni, 7 noiembrie, de Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba pentru funcţiiile de asistente medicale  s-a redus de la 13 la 9. Astfel, deşi s-a anunţat public scoaterea la concurs a 13 posturi, comisia de organizare a concursului a anunţat că mai sunt disponibile doar 9 posturi deoarece “au revenit la serviciu titularii posturilor”, în urma selecţiei dosarelor depuse.

 Astfel au mai rămas disponibile următoarele posturi pentru care luni, 7 noiembrie, se va organiza concurs: un asistent medical principal pentru laboratorul de Radiologie,un asistent medical principal pentru ORL, un asistent medical principal pentru secţie Recuperări  Medicale, un asistent medical principal pentru Secţia de Cardiologie, un asistent medical pentru cabinetul de Geriatrie, două posturi de  asistent medical pentru Secţia de Chirurgie Generală,  un asistent medical UPU, un asistent medical pentru secţia ATI. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator? 75 de români au ales Galda de Jos ca domiciliu în nici 4 luni Fluxurile migratorii moderne sunt preponderent de la sat la oraș. De aceea, este de laudă pentru o localitate rurală să înregistreze în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea