Rămâi conectat

Cultură Educație

Concurs cu premii în bani, adresat liceenilor, organizat de Lions Club Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lions Club Alba Iulia invită liceenii cu experienţă în voluntariat să participe la concursul „Tânărul Ambasador Lions al Secolului XXI”.

Concursul premiază cele mai bune proiecte de voluntariat derulate în folosul comunităţii. Înscrierea se poate face până în 31 martie 2017, prin transmiterea unei scurte descrieri a ideii de proiect la adresa de e-mail [email protected].

Regulamentul concursului este disponibil pe pagina evenimentului Facebook „Tânărul Ambasador Lions al Secolului XXI”. Concursul este unul regional, care reuneşte concurenţi din județele Alba, Sibiu, Mureș, Harghita și Brașov. Concursul propriu-zis se desfăşoară în 8 aprilie 2017, începând cu ora 11.00, la Alba Iulia, Hotel Transilvania, sala Gemina. Cu acest prilej, tinerii concurenţi vor prezenta în faţa auditoriului proiectele de voluntariat. Cele mai apreciate idei vor fi recompensate cu premii în bani, iar câştigătorul concursului regional va participa la concursul naţional, desfăşurat între 26 şi 28 mai 2017 la Arad.

Mai menţionăm că, deşi România organizează doar de doi ani acest concurs, concurenţii români au primit deja distincţii la etapa europeană a concursului. Câştigătorul competiţiei europene de anul trecut a fost un român – Sergiu Oprean. Proiectului lui a vizat organizarea de cursuri practice de utilizare a calculatorului adresate vârstnicilor, cu ajutorul unor voluntari tineri.

Lions International împlineşte în 2017 un secol de la înfiinţare. Organizaţia este reprezentată în prezent în 210 țări și are peste 1,4 milioane de membri. În România există 65 de cluburi Lions în care activează peste 1.300 de membri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea