Rămâi conectat

Societate

Concert de muzică terapeutică -”Din suflet, pentru suflet”, la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Joi, 3 ianuarie, de la ora ora 20.00, la localul ”Paradis” din Cindeni şi vineri de la ora 18.00, la Casa Orăşenească de Cultură va avea loc Concertul de muzică terapeutică ”Din suflet, pentru suflet” aparţinând interpretului Gheorghe Iovu.

Este singurul artist român care compune ceea ce în lume este deja recunoscut ca un remediu miraculos pentru mai multe afecţiuni. Muzica terapeutică poate fi ascultată atât în cabinetele medicale, cât şi acasă, după o zi grea de seviciu. Piesele artistului Gheorghe Iovu au fost testate cu rezultate remarcabile de numeroase clinici, spitale şi cabinete medicale de renume mondial: SUA, Australia, Franţa, Germania, Austria şi tot mai multe centre din România, dar şi în casele a mii de oameni care vor să se relaxeze. ”Muzica terapeutică e creată pentru a alina suferinţa sufletească”, susţine Iovu.

Dintre specialiştii care au ascultat melodiile lui, cei mai mulţi i-au spus că muzica lui este o alinare pentru cei singuri, pentru cei care au pierdut pe cineva drag sau pentru cei care trec prin momente dificile.

Intrarea la concert va fi liberă.

Constantin Predescu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba organizează, în perioada 19 – 25 mai, Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, care ajunge anul acesta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea