Rămâi conectat

Actualitate

Combaterea tăierilor ilegale de pădure în Alba – Capturile realizate de poliţişti, în creştere de la un an la altul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pentru combaterea infracțiunilor silvice, în semestrul I din 2015, efectivele de poliţie împreună cu specialişti în domeniu au desfăşurat activităţi în conformitate cu Planul comun de acţiune „SCUTUL PĂDURII 2014″, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale privind materialul lemnos, asigurarea unor condiţii de piaţă corecte prin eliminarea lemnului de provenienţă ilicită, acţionând totodată şi în scopul apărării patrimoniului forestier naţional şi a integrităţii acestuia.

Astfel, în primele 6 luni ale acestui an, au fost aplicate 186 de sancţiuni contravenţionale, confiscată cantitatea de 4.121 m.c. material lemnos, cu 3.095 metri cubi mai mulţi decât în primele 6 luni din anul 2014. Totodată, au fost înregistrate 124 de dosare penale şi au fost soluţionate 102.

 

CITEŞTE ŞI: După 25 de ani de “mimă”, acțiunile Poliției în combaterea tăierilor ilegale de pădure dau roade

Comparativ, în perioada similară din 2014, au fost aplicate 177 de sancţiuni contravenţionale şi a fost confiscată cantitatea de 1.025 m.c. material lemnos. Totodată, în urma activităţilor efectuate, au fost înregistrate 136 de dosare penale la Legea 46/2008 – Codul Silvic.

B.P.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea