Rămâi conectat

Politică Administrație

Colegiul Senatorial nr.1: Ștefan Bardan a obținut în Alba Iulia mai multe voturi decât Dorin Nistor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Potrivit datelor centralizate de Direcția Regională de Statistică Alba, în cele 278 de secții de votare arondate Colegiului Senatorial nr.1 (Alba Iulia – Apuseni – Cugir) au votat 80.870 de alegători dintre care cei mai mulți – 714, la Secția nr. 412 (Șugag), iar cei mai puțini – 15, la Secția nr.210 din localitatea Răcătău (comuna Blandiana).

Teodor Atanasiu (USL) a obținut mandatul de senator fiind votat de mai mult de jumătate din cei care s-au prezentat la vot (a obținut 44.376 de voturi). Cei mai mulți alegători – 477, l-au votat în Secția nr. 142 din Cugir, iar cei mai puțini – 6, în Bucerdea Grânoasă. Remarcăm că în Alba Iulia Atanasiu a obținut 13.651 de voturi, cu doar 51 de mai multe decât colegul său de partid, Călin Potor, care a câștigat mandatul de deputat cu 13.610 voturi.

Ștefan Bardan (PDL) a fost ales, în total, de 20.818 votanți. A obținut cele mai multe voturi – 276 de la alegătorii arondați Secției de votare nr.276 (!) (Ighiu), iar cele mai puține – 0 voturi în Secția nr.285 (sat Necrilești, comuna Întregalde) și câte 1 vot, în Secțile nr.380 (comuna Săliștea) și 383 (comuna Scărișoara). În secțiile de votare din Alba Iulia, Bardan a obținut 8.161 de voturi, cu 301 mai multe decât colegul său de partid, Dorin Nistor, care a candidat pentru un mandat de deputat.

Horațiu Bibolar (PP-DD) a obținut în total 11.839 de voturi. Cele mai multe – 170, în Secția nr. 143 (Cugir) iar cele mai puține – 0 voturi în Secția nr.151 (Cugir) și 1 vot, în Secția nr. 283, din comuna Întregalde.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea