Rămâi conectat

Actualitate

COD GALBEN de viscol în mai multe localități din Alba, până duminică seara. Vremea se menține geroasă și săptămâna viitoare

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

viscolAdiministrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare nowcasting cod galben de viscol valabilă duminică, 8 ianuarie, până la ora 21.00,  în mai multe localități din județul Alba.

Potrivit meteorologilor, se vor semnala intensificări ale vântului ce pot atinge și depăși la rafală viteza de 55-65 km/h, viscolind sau spulberând zăpada, determinând scăderea vizibilității, local sub 200 metri și izolat sub 50 metri.

Localitățile vizate: Alba: Alba Iulia, Cugir, Sebeș, Blandiana, Câlnic, Cut, Doștat, Pianu, Săliștea, Șibot, Șpring, Vințu de Jos.

cod-galbenReamintim că ANM a emis cod galben de ger valabil până luni, 9 ianuarie, în toată țara.  În medie, maximele diurne se vor situa frecvent între -16 şi -10 grade, iar minimele nocturne vor fi cuprinse între -25 şi -15 grade.

Potrivit ANM, ”vremea geroasă va persista în majoritatea regiunilor şi pe parcursul săptămânii viitoare”.

Marţi dimineaţă va fi cel mai probabil cea mai geroasă dimineaţă din această iarnă, fiind preconizată o minimă de -28 de grade Celsius, a anunţat directorul general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Elena Mateescu.

Vremea s-ar putea ameliora puţin abia spre sfârşitul săptămânii, când temperaturile ar putea creşte uşor. În cursul zilei de luni, 9 ianuarie, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea