Rămâi conectat

Ştirea zilei

Co-președintele PNL Alina Gorghiu: ”Reparațiile la autostrada electorală Sibiu-Orăștie ar trebui să fie plătite din fondurile de partid ale PSD”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alina Gorghiu, co-președintele PNL, a declarat la Alba Iulia, că problemele de pe Lotul 3 al autostrăzii Sibiu-Orăștie sunt o dovadă clară a eșecului guvernării Ponta în materie de infrastructură.

Alina Gorghiu007Liderul liberal consideră că tronsonul a fost inaugurat în grabă, în scop electoral, iar lucrările de reparații care se efectuează acum ar trebui să fie plătite din fondurile de partid ale PSD.

”Am spus de foarte multe ori că infrastructura este călcâiul lui Ahile în ceea ce-l privește pe Ponta și guvernarea PSD și este principalul eșec, în opinia noastră. Aici, la Alba, avem o dovadă clară de incompetență și de eșec în materie de infrastructură, pentru că am văzut cu toții cum la începutul lunii a fost închisă autostrada Sibiu-Orăștie, pe tronsonul Săliște-Cunța, pentru că s-a construit prost și trebuie reparată.E vorba de acea autostradă pe care acum 10 luni Ponta a inaugurat-o cu fast, în campania prezidențială, și sunt foarte responsabilă și echilibrată atunci când vă spun că a fost vorba despre o autostradă electorală. Pentru că din păcate, acum, la câteva luni de la inaugurare, a fost închisă și are nevoie de reparații consistente. Concluzia care se poate trage din acest eveniment este un a singură: corect ar fi ca aceste reparații să fie plătite din fondurile PSD de partid, pentru că autostrada a fost făcută în pripă și nu pentru toți românii, ci a fost făcută pentru un singur român care să se simtă mândru într-un singur moment, momentul electoral”, a declarat Gorghiu.

De asemenea, co-președintele PNL și-a exprimat nemulțumirea că Guvernul nu găsește o soluție de conectare a orașului Cugir la autostradă, dovedind lipsă de respect față de dezvoltarea economică a acestei zone, și a promis că liberalii vor continua demersurile pentru găsirea unei soluții în acest sens.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea