Rămâi conectat

Sport

CNS Cetate Deva – Performanţa Ighiu, bătălie pentru supremaţie în eşalonul terţ!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CNS Cetate Deva - Performanta ighiu 1CNS Cetate Deva şi Performanţa Ighiu se duelează astăzi, de la ora 17.00, într-o partidă în care miza este enormă, un pas greşit fiind sinonim cu complicarea teribilă a situaţiei în ierarhie.

Două pretendente la şefie se înfruntă într-o partidă ce are implicaţii deosebite pentru viitorul ambelor formaţii. Penultima clasată încearcă un „restart” sub comanda noului antrenor Viorel Tănase, iar ighienii caută să realizeze un nou rezultat pozitiv, după cele două succese consecutive.

Fără G. Toma – ce a anunţat că renunţă, antrenorul Adorian Himcinschi este conştient de dificultatea jocului, precedenta confruntare, din primăvară, de la Deva, din sezonul trecut fiind una dramatică, gazdele impunându-se în minutul 90+5 (au înscris din lovituri de pedeapsă Făgărăşanu şi Mintaş, acum la Performanţa). „Întâlnim o echipă ce a realizat transferuri importante, cu un buget foarte bun şi un obiectiv îndrăzneţ. Instalarea unui nou antrenor aduce o motivaţie suplimentară pentru o echipă aflată în derivă. Sunt convins că au forţa să-şi revină, dar sper să o facă după confruntarea directă”, a menţionat Himcinschi. Duelul este unul al orgoliilor deosebite, cu portarul Roberto Bodea împotriva foştilor coechiperi de la Performanţa, Boldea, Făgărăşanu şi Mintaş – oponenţi ai precedentului club, primii doi fiind anunţaţi titulari în distribuţia vizitatorilor. „Mizez pe valoarea lor, mai mult decât pe orgoliu. Acum cei trei au ocazia de a demonstra că sunt jucători de valoare în tricoul Performanţei”, a conchis Himcinschi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea