Rămâi conectat

Actualitate

CNAIR a primit documentația tehnică aferentă studiilor de fezabilitate pentru secțiunile 1 și 5 din autostrada Sibiu – Pitești, prima autostradă care ar trece munții, făcând legătura între Muntenia și Transilvania

Ziarul Unirea

Publicat

în

CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) a anunțat joi că a primit documentația tehnică aferentă studiilor de fezabilitate pentru secțiunile 1 și 5 din autostrada Sibiu – Pitești pentru a le evalua conformitatea cu normele în vigoare.

Autostrada Pitești-Sibiu, parte din Autostrada București-Nădlac (A1) ar permite traficul neîntrerupt pe autostradă între Capitală și frontiera cu Ungaria. Autostrada de circa 123 kilometri ar fi prima care ar trece munții, făcând legătura între Muntenia și Transilvania, peste Munții Carpați. Autostrada a suferit mai multe amânări în ultimii ani din cauza efectuării mai multor studii asupra celor cinci variante de traseu.

CNAIR a primit documentația în urma dispozițiilor date de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

” În urma dispozițiilor ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost predată companiei documentația tehnică aferentă Studiilor de Fezabilitate pentru secțiunile 1 și 5 din cadrul contractului privind Revizuirea/Actualizarea Studiului de Fezabilitate pentru „Autostrada Sibiu – Pitești” ”, se arată în comunicat.

Secțiunea, Sibiu-Boița, este între kilometrul 0 și kilometrul 14, iar secțiunea 5, Curtea de Argeș-Pitești, este între kilometrul 92 și 123.

CNAIR a anunțat recent că a reintrat în vigoare contractul de revizuire a studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitești, după ce a fost suspendat pe perioada iernii, iar termenul a fost iar întârziat, după ce perioada contractuală a fost prelungită cu trei luni.

Sursa: profit.ro

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea