Rămâi conectat

Actualitate

CNAIR a lansat erovinieta.ro, portalul electronic pentru achitarea rovinietei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat miercuri portalul electronic www.erovinieta.ro, pe care utilizatorii rețelei de autostrăzi și drumuri naționale din România pot achita rovinieta.

„Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează utilizatorii rețelei de autostrăzi și drumuri naționale din România că a lansat portalul www.erovinieta.ro. Prin intermediul site-ului se pot realiza mai multe operațiuni: achitarea tarifului de utilizare (rovinieta) și a tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Fetești-Cernavodă (peaj) cu ajutorul cardului bancar; verificarea valabilității rovinietei, verificarea achitării peajului și a numărului de treceri efectuate prin secțiunea stației de taxare de la Fetești pe benzile marcate e-tarif; gestionarea unei flote de vehicule ce permite achitarea sau verificarea facilă a rovinietei și peajului”, se arată într-un comunicat al CMNAIR.

CNAIR precizează că anumite operațiuni pot fi realizate doar dacă utilizatorul își creează un cont valid pe portal.

Utilizatorii care achită prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj pe www.erovinieta.ro nu vor suporta costurile comisionului de tranzacționare sau alte costuri asociate tranzacțiilor online, toate aceste costuri fiind suportate de către CNAIR — SA. Costul total al rovinietei/peajului achitat prin intermediul www.erovinieta.ro este cel reglementat de legislația în vigoare, precizează compania.

Sursa: agerpres.ro

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea