Rămâi conectat

Curier Județean

CNADNR a atribuit contracte de peste 44 milioane de lei pentru deszăpezirea autostrăzii Sebeș – Turda și drumurilor naționale din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CNADNR a anunțat recent, pe SEAP, câștigătorii licitațiilor pentru deszăpezirea autostrăzilor și drumurilor naționale aparținând Direcției Regionale Drumuri și Poduri Cluj care operează și pe teritoriul județului Alba.

deszapezirePotrivit informațiilor publicate, contractul de deszăpezire pentru autostrada Sebeș – Turda, aflată încă în construcție, a fost câștigat de SC Eurospeed SRL și va avea o valoare de 21.270.476 de lei. Pentru lotul 1 – drumurile naționale de pe raza județului Alba contractul a fost atribuit firmei Diferit SRL, valoarea lui fiind de 23.320.130 de lei.

Precizăm că valorile prezentate mai sus sunt cele maxime iar CNADNR va plăti strictr intervenţiile realizate efectiv de către firmele care au câştigat contractele care se încheie pe o durată de 4 ani.

Licitația pentru întretinere curenta pe timp de iarna 2016-2020 D.R.D.P. CLUJ: Lot 1 SDN Alba Iulia, Lot 2 SDN Baia Mare, Lot 3 SDN Bistrita, Lot 4 SDN Satu Mare, Lot 5 SDN Zalau, Lot 6 SDN Oradea, Lot 7 SDN Cluj, Lot 8 Autostrada A3 Turda Gilau, Lot 9 Autostrada A3 Gilau Nadasel, Lot 10 Autostrada A3 Suplacu de Barcau Bors, Lot 11 Autostrada Sebes Turda a fost lansată în data de 24 mai 2016.

Pentru cele două loturi de pe teritoriul județului Alba ofertantul a trebuit să demonstreze că dispune de următoarele utilaje, echipamente, autovehicule, necesare pentru îndeplinirea celui mai mare contract subsecvent, pentru fiecare lot în parte:

LOT 11 Autostrada Sebes Turda
– utilaj multifunctional -12 buc;
– incarcator frontal – 9 buc;
– ATB+LAMA+RSP (4×4, 6×4 sau 8×4)-41 buc;
– buldoexcavator min. 0.8 mc (la cerere)-9 buc;
– autoremorcher min. 26 t (la cerere) – 1 buc;
– autoutilitara 5-7 loc (la cerere) – 9 buc;
– automacara min. 40 t( lacerere)-1 buc;
– autoremorcher cu trailer -1 buc.

LOT 1 SDN Alba Iulia
– utilaj multifunctional -9 buc;
– incarcator frontal – 12 buc;
– ATB+LAMA+RSP (4×4, 6×4 sau 8×4)-31 buc;
– buldoexcavator min. 0.8 mc (la cerere)-4 buc;
– autoremorcher min, 26 t (la cerere) – 1 buc;
– autoutilitara 5-7 loc (la cerere) – 9 buc;
– automacara min. 40 t( lacerere)-1 buc;
– autogreder min. 160 CP (la cerere) – 1 buc;

Pentru autostrada Sebeș Turda valoarea estimată de CNADNR a fost de 26.817.120 de lei (fără TVA) și au fost depuse 3 oferte, iar pentru deszăpezirea lotului de drumuri naționale (aparținând de Secția de Drumuri Naționale Alba Iulia), valoarea estimată a contractului a fost de 31.108.502 lei (fără TVA) și au fost depuse 3 oferte din care au fost admise 2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea