Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Club Stage: Smiley la Alba Iulia „a deschis poarta spre Marte ” tinerilor

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aseară, în Club Stage la Alba Iulia, Smiley a concertat live în faţa a peste 500 de tineri. Însoţit de bandul lui, acesta şi-a făcut apariţia pe scenă în jurul orei 1:00 când clubul a fost împânzit de tineri pregătiţi de distracţie. Fanii şi admiratoarele extaziate să-l asculte şi să-l vadă pe Smiley au cântat minute în şir alături de celebrul interpret  atât piese din propriul repertoriu, ca „Love is for free”,”Designed to love you”, „Jumătatea ta” sau „Plec pe Marte”, cât şi hituri internaţionale în vogă. Atmosfera încinsă şi dansul care a fost ridicat la cote maxime a făcut ca  „Stage” să devină poarta spre… Marte a mai multor tineri prezenţi.
De distracţie au mai fost responsabili echipa de animaţie a clubului „StageDancing Team”,  precum şi Mc Dylma, Dj Mortpheus şi Dj Midget.
Mulţi dintre tinerii prezenţi ne-au povestit că au avut o adevărată revelaţie. De la ora 20:30 l-au văzut pe postul de televiziune PRO TV în cadrul emisiunii „Românii au talent” iar după câteva ore au avut şansa de a-l vedea în „carne şi oase” pe scena clubului Stage.
Alexandra MATEŞ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea