Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț (PMP) ironizează planurile PNL în Alba Iulia: Alin Ignat e la încălzire precum Predoiu

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PMP Alba, Clement Negruț, ironizează ”aranjamentele de casă” ale PNL, partid despre care spune că pune primarii și viceprimarii în Alba Iulia, deși campania electorală nu a început. Negruț afirmă că acest lucru este posibil deoarece ”oamenii aceștia lucrează cu Mama Omida”.

Clement Negrut04Secretarul general adjunct al PNL, Florin Roman, a spus, joi, că tânărul Alin Ignat ar fi susținut de liberali pentru funcția de viceprimar al municipiului Alba Iulia, după alegeri, în contextul în care Gabi Pleșa vizează un mandat de deputat, fapt ce a stârnit amuzamentul și ironia liderului PMP, Clement Negruț, care spune că Pleșa e titularul, iar Alin Ignat e rezervă, dar la încălzire, precum Predoiu, despre s-a spus că a fost ”prim-ministrul din umbră” al PNL-ului.

”Oamenii aceștia ori lucrează cu Mama Omida, ori au un psihoterapeut care le spune, băi, băgați în mintea oamenilor că lucrurile deja sunt încheiate, deci nu mai are rost să vă mai forțați să mergeți să votați pe altcineva pentru că Hava e primar, Pleșa e viceprimar – titular, Alin Ignat e viceprimar – rezervă și Paul Voicu e viceprimar pe viață. Cam aceasta sesizez eu din mesajul auzit din gura unui lider PNL. O ipocrizie fără margini. Haide, domnule, prima dată, să intrăm în această competiție să vedem ce vor albaiulienii și după 6 iunie să povestim”, a spus Negruț.

Deputatul a conchis spunând că atitudinea liberalilor nu este corectă față de albaiulieni și le arată că voturilor lor nu mai contează, deoarece ei ”au funcțiile împărțite, bătute în cuie”.

”Normal că la copilul acela îi vinzi iluziile. Băiete, nu mai dormi, ești viceprimar din octombrie. Ei nu se mai gândesc că poate se schimbă majoritățile”, a arătat Negruț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea