Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț: Oamenii m-au luat la înjurături, pe mine, și pe Hava al meu! Nu văd rostul giratoriului de la magazinul ”Unirea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PMP de Alba, Clement Negruț, a susținut, joi, că sensul giratoriu de la magazinul ”Unirea” din centrul municipiului Alba Iulia nu se justifică și spune că semaforul care era înainte era mai util pentru fluidizarea traficului.

Clement Negrut04Mai mult, Clement Negruț a spus că ”oamenii m-au luat la înjurături, pe mine, și pe Hava al meu”, crezând că el mai face parte din echipa PDL – acum, marele PNL.

Citește și Alba Iulia, orașul SENSURILOR GIRATORII. Un nou obiectiv în centru, zona magazinului Unirea

”Într-un din zile eram cu mașina în apropierea magazinului ”Unirea” unde a răsărit un nou sens giratoriu. Lumea, foarte indignată, șoferi supărați, înjurături, m-a pus mama naibii să cobor din mașină că aveam o problemă la una din roți. Oamenii m-au luat la înjurături, pe mine, și pe Hava al meu! Probabil știind că sunt din PDL. Apar sensurile giratorii ca ciupercile după ploaie. Nu-i văd rostul acestui sens giratoriu de la ”Unirea”. O să se întâmple ca și în Cetate, la piață, unde după ce s-a amenajat giratoriul, s-a repus semaforul în funcțiune”, a precizat Clement Negruț.

Citește și Trei giratorii noi, în Alba Iulia, în ultimele trei luni. Ultimul, în centru, la BCR. Circulați mai bine?

Parlamentarul spune că nu cunoaște omul care l-a înjurat și nici nu l-a băgat în seamă.

Citește și Un nou SENS GIRATORIU în Alba Iulia, la intersecţia străzilor Cloşca cu Revoluţiei

”Lumea mă mai identifică, pe mine, cu Hava, dar culmea, nu pe Hava cu mine… M-a înjurat de mama focului, nu știu cine, nu cunosc omul. Nu e prima dată când îmi iau înjurături și pentru domnul Hava. Mi-am mai luat înjurături pentru domnia sa”, a afirmat Negruț, răspunzând unei întrebări. (D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea