Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț: Mircea Hava a fost pentru tăierea salariilor bugetarilor. Nu a avut argumente, a spus că așa trebuie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 2010, Mircea Hava a fost pentru tăierea salariilor din sectorul bugetar, cu 25 la sută, însă nu a avut argumente pentru a susține această măsură a spus, marți, deputatul PMP de Alba, Clement Negruț.

Clement Negrut04După cinci ani de la măsura de austeritate, deputatul Clement Negruț și-a adus aminte, în studioul Unirea FM, că primarul Mircea Hava, membru important în partidul de guvernământ, a fost de acord cu tăierea salariilor bugetarilor, la fel ca și toți ceilalți membri PDL cu funcții din județul Alba.

Clement Negruț nu a uitat să spună că a fost singurul, din județ, care a votat împotriva acestei măsuri.

”Cu Hava am avut o discuție personală cu trei zile înainte de acest vot și l-am rugat să-mi explice de ce trebuie luată această măsură. Nu a avut argumente, a spus că așa trebuie. La mine cu așa trebuie e mai complicat. Dacă așa trebuie i-am zis că voi vota împotrivă”, a afirmat Clement Negruț.

Deputatul Clement Negruț a afirmat că, înainte să se înscrie în PMP, a avut o discuție cu Traian Băsescu căruia i-a amintit că este unul dintre cei care au votat, în 2010, împotriva aceste măsuri. Băsescu i-ar fi spus că are nevoie în partid și de oameni care să știe să spună ”nu”.

Clement Negruț a afirmat, spre finalul emisiunii, că măsura tăierii cu 25 la sută a fost benefică, iar dacă nu era luată România ajungea în situația Greciei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea