Rămâi conectat

Politică Administrație

Circulația auto spre baza de agrement de pe Dealul Mamut din Alba Iulia, închisă pe timp de iarnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulația auto spre zona de agrement de lângă Parcul Dendrologic de pe Valea Popii din Alba Iulia, unde se află și o pistă pentru bicicliști de 5,5 kilometri lungime, este închisă pe timp de iarnă.

Pista de biciclisti107

În zona de agrement de pe Dealul Mamut din Alba Iulia se află un restaurant, locuri destinate desfășurării unor activități de picnic și locuri de joacă pentru copii.

De la Parcul Dendrologic, până la baza de agrement, se poate ajunge jos, în 10-15 minute, pe aleea pietonală. Pentru evitarea incidentelor, circulația auto este închisă pe timp de iarnă.

Pentru acces mai ușor spre bază, când a amenajată pista pentru bicicliști, Primăria Alba Iulia a făcut și o bandă pentru mașini, până la baza de agrement, care oferă priveliști de invidiat, fiind departe de zumzetul orașului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea