Rămâi conectat

Sport

Cine va fi păcălit, de… 1 aprilie?! Performanţa Ighiu – CNS Cetate Deva, meciul ce „aprinde” Seria a 4-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

De 1 aprilie, la ora 17.00, la Ighiu se joacă Performanţa – CNS Cetate Deva, unul dintre meciurile „tari” ale etapei a 18-a din Seria a 4-a a eşalonului terţ, la concurenţă cu Ripensia Timişoara – CSM Şcolar Reşiţa.

Amfitrionii n-au câştigat în 2017 şi au în faţă o echipă ce râvneşte la promovarea în eşalonul superior. Poziţionată pe poziţia a 7-a, cu 21 de puncte, Performanţa înfruntă CNS Cetate Deva, clasată pe locul al 4-lea, cu 31 de puncte, la o „lungime” de fotoliul de lider. „Deşi întâlnim o echipă ce se luptă pentru accederea în Liga a 2-a, dorim să ne adjudecăm primele trei puncte din retur. Pentru noi orice joc din retur este greu, ţinând cont de transformările suferite de Performanţa în intersezon, dar încercăm să jucăm fotbal”, a declarat antrenorul Mihai Manea, cel care, ca jucător a evoluat la Mureşul Deva.

*N’Doye revine la Deva

Va fi o confruntare specială, din multe puncte de vedere, în condiţiile în care în distribuţia vizitatorilor conduşi de Viorel Tănase se regăsesc 5 foşti echipieri ai Performanţei, portarul R. Bodea, fundaşul Cornea, mijlocaşii Boldea şi Făgărăşanu, împreună cu atacantul aiudean S. Szekely (ultimul nerefăcut complet).

Citeşte şi: CNS Cetate Deva, împotriva Performanţei, cu „legiunea” ex-ighiană! Armando Popescu: „Nu există presiune pe noi, nu e un joc special”

În plus, acest meci înseamnă revenirea în fotbalul românesc a excentricului mijlocaş senegalez Ousmane N’Doye, cel care în tur a marcat de 9 ori în 4 partide în tricoul „alb-albastru”, acesta primind recent viza pentru a se întoarce în România. „N’Doye este un jucător cu foarte multă experienţă, care cu siguranţă îşi va pune amprenta pe evoluţia adversarilor. Noi trebuie să învăţăm din asemenea dueluri dificile şi să le abordăm cu multă încredere”, a apreciat Mihai Manea, incerţi în distribuţia gazdelor fiind Seiwerth, Cl. Oara şi S. Turuş.

“Principalul” Ighiului este conştient de faptul că foştii echipieri ai Performanţei vor avea ambiţii suplimentare împotriva echipei din Ighiu. “Sunt convins că cei cinci jucători vor dori să-şi demostreze în mod special valoarea în acest joc. Mă aştept la acest lucru, dar în acelaşi timp, nu cred că adversarii vor avea prea multe informaţii despre noi, în condiţiile în care mai sunt puţini dintre coechipierii din tur în actualul efectiv”, a încheiat Mihai Manea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea