Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cine este tânărul albaiulian arestat ca suspect de uciderea Alinei Bianca Tănasie și CUM a comis crima

Ziarul Unirea

Publicat

în

În data de 6 februarie, în urma cercetărilor efectuate de echipa complexă constituită la nivelul IPJ Alba, precum şi probelor obţinute cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate în cauză, s-a reuşit identificarea şi prinderea lui Mihai Răzvan Pandelea, de 26 de ani, domiciliat în Alba Iulia, bănuit de uciderea Alinei Bianca Tănasie, de 23 de ani din Arad.

mihai pandelea”În cauză, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus efectuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de omor, prev. de art. 188 alin. 1 C. pen. şi furt calificat, prev. de art. 228 alin. 1, art. 229 alin. 1 lit. b C. pen., şi au luat faţă de P.M.R. măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Azi, 07 februarie 2016, Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a formulat şi înaintat instanţei competente pentru soluţionare cerere de arestare preventivă a lui P.M.R. pentru săvârşirea infracţiunilor anterior menţionate.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalul Alba, a admis cererea parchetului şi a dispus arestarea preventivă a lui P.M.R. pentru o perioadă de 30 de zile.

În sarcina acestuia s-a reţinut că în noaptea de 02 spre 03 februarie 2016, P.M.R. a contactat-o telefonic pe victimă, şi a stabilit cu aceasta o întâlnire la apartamentul unde tânăra locuia fără forme legale.

Fără a avea un motiv întemeiat P.M.R a luat din bucătărie un cuţit şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri în zona gâtului, cauzându-i leziuni corporale grave, care au condus la deces. După comiterea faptei de omor, P.M.R. a sustras din apartamentul victimei 3 telefoane mobile, o tabletă, cuţitul folosit la agresiune şi alte bunuri.

În cauză cercetările continuă”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Echipa de cercetare constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a fost formată din lucrători de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic si ai Poliţiei Municipiului Alba Iulia, cu sprijinul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

CITEȘTE ȘI: UPDATE/ Tânărul suspectat de uciderea Alinei Bianca Tănasie a fost arestat de polițiștii din Alba. VEZI CINE ESTE!

Mihai Răzvan Pandelea este din Alba Iulia, este căsătorit și lucrează la o fabrică din Sebeș, la departamentul IT. Părerile celor care îl cunosc sunt împărțite, unii spunând că nu este o persoană agresivă, iar alții că ar avea unele probleme de comportament mai ales când consuma alcool, care ar fi dus la destrămarea familiei. Toți sunt de acord, însă, că dacă a comis fapta ar trebui pedepsit exemplar.

–––––––––––––––

10628713_379080765596446_12440527566018922_oAlina Bianca Tănasie este victima tragicului eveniment produs în noaptea de 2 spre 3 februarie 2016, în Alba Iulia. Aceasta a fost ucisă cu bestialitate iar în momentul în care a fost găsită de un prieten, prăbușită pe podeaua dormitorului, avea pe corp mai multe lovituri de cuțit.

CITEȘTE ȘI: UPDATE/ FOTO/ Crimă la Alba Iulia: O tânără a fost ucisă cu lovituri de cuțit

Echipajul de criminaliști care s-a prezentat de urgență, miercuri, la blocul M3 din Cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia după ce polițiștii au fost anunțați, prin numărul de urgență 112, că într-un apartament de la etajul 4 al imobilului a fost găsită o tânără decedată, a demarat demarat cercetările la fața locului. S-au prelevat probe și au fost intervievați vecinii. Audierile au continuat la sediul IPJ Alba unde a fost condus tânărul care a descoperit cadavrul fetei și câțiva vecini, care au fost invitați pentru a oferi detalii în cazul în care au sesizat situații sau evenimente neobișnuite petrecute în imobil.

Alina s-a născut în Drobeta Turnu Severin. A locuit o perioadă în Arad iar apoi a venit în Alba Iulia. Se pare că aici s-a angajat la un videochat, era și dama de companie, fiind cunoscută sub numele de ”Mira”. Ea primea clienţii chiar în apartamentul în care și-a pierdut viața după ce a fost lovită de mai multe ori cu un cuțit.

CITEȘTE ȘI: Tânăra ucisă la Alba Iulia lucra ca escortă, sub numele de Mira. MĂRTURII ale celor care au beneficiat de serviciile ei

Tatăl Alinei a spus că nu știa cu ce se ocupă fiica sa aici. El a povestit că fiica sa era de 5 ani într-o relație cu un tânăr, iar cei doi s-au mutat de curând în Alba Iulia și doreau să se căsătorească.

CITEȘTE ȘI: FOTO|Tatăl Alinei, fata ucisă cu cruzime la Alba Iulia: ”Am vorbit cu o seară înainte cu ea și părea fericită”. Bărbatul a venit să ridice sicriul cu trupul neînsuflețit

FOTO: facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea