Rămâi conectat

Sport

CIL Blaj se reuneşte pe 26 ianuarie, meciuri amicale cu Industria Galda şi Voinţa Stremţ

Dan HENEGAR

Publicat

în

cil-blaj-fortuna-lunca-muresului-3Încet-încet, lumea fotbalului judeţean se urneşte în privinţa pregătirilor pentru returul campionatelor organizate în Alba. Astfel, CIL Blaj are prevăzută reunirea efectivului pentru data de jos, 26 ianuarie, la baza „CSŞ”.

Elevii antrenorului Septimiu Boancăş vor avea parte de trei antrenamente în fiecare săptămână, deocamdată fiind stabilite două jocuri de pregătire, cu divizionara terţă Industria Galda de Jos (4 februarie) şi Voinţa Stremţ – liderul Seriei 1 din Liga a V-a, ăn 19 februarie. „În linii mari vom continua cu acelaşi efectiv din prima parte a campionatului, dar urmărim să realizăm două-trei transferuri în această perioadă„, a spus Augustin Damian, preşedintele CIL Blaj.

Formaţia din „Mica Romă” a avut prestaţii apreciate în tur, defenisva şi portarul Radu Damian fiind punctul forte în prima parte a stagiunii. De altfel, CIL Blaj are a doua defensivă a Ligii a IV-a, cu numai 8 goluri primite de goalkeeperul din Blaj.

În privinţa plecărilor, există varianta despărţirii de fundaşul Mureşan, curtat de echipe din judeţul Cluj.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea