Rămâi conectat

Actualitate

CFR Călători: De la 1 septembrie, reduceri de 15% la călătoriile cu trenul în toată Europa

Ziarul Unirea

Publicat

în

trenCFR Călători anunță că, începând cu data de 1 septembrie este valabilă oferta promoţională Interrail Global Pass, care aduce o reducere de 15% la călătoriile cu trenul în toată Europa.

Oferta promoțională este pusă în vânzare în perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2015, iar prima zi de valabilitate este în perioada 1 septembrie — 30 ianuarie 2016.

Legitimația Interrail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de țări europene, din Scandinavia până în Turcia, și, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia și Grecia. Valabilitatea legitimațiilor este de la cinci zile până la o lună, pasagerii având libertatea de a alege și chiar a schimba ruta în timpul călătoriei.

Interrail Global Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulți, copii, seniori și reprezintă o variantă avantajoasă pentru explorarea continentului european, la prețuri atractive.

Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii cu vârsta până în 26 de ani și seniorii (cu vârsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse. Un adult poate lua gratuit în călătorie maximum doi copii. Dacă va însoți mai mult de doi copii, va fi emisă câte o legitimație de tânăr cu vârsta sub 26 de ani pentru fiecare dintre ceilalți copii.

Oferta Interrail Pass Global este vândută în stațiile și agențiile CFR Călători deschise traficului internațional.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea