Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Cetățean grec, urmărit internațional pentru tentativă de omor în Germania, prins de polițiștii din Alba în comuna Crăciunelu de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

grec conflict frankfurt prins01Polițiștii din Alba au reușit să-l prindă, joi, în comuna Crăciunelu de Jos, pe un cetățean grec în vârstă de 55 de ani pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, asupra mai multor persoane, cu arme de foc. Acesta ar fi fost implicat într-un conflict produs în data de 5 mai lângă Frankfurt.

 A.A.,reținut în arestul IPJ Alba, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi ulterior magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia, pentru demararea procedurilor în vederea arestării preventive şi predării către autoritățile germane.

”La data de 12 mai a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au depistat, pe raza comunei Crăciunelu de Jos, un bărbat  de 55 de ani, de naţionalitate greacă, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea unor infracţiuni de tentativă de omor, prin folosirea armei de foc, fapte ce ar fi avut loc la data de 05.05.2016, în Germania, zona Frankfurt”,  se arată în comunicatul IPJ Alba.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. (C.M.)

[nggallery id=2093]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea