Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cetățean american amendat pentru că circula cu bicicleta pe autostrada A1, sensul de mers Sibiu – Deva

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Cetățean american amendat de polițiștii rutieri după ce a fost surprins circulând cu bicicleta pe Autostrada A1, sensul de mers Sibiu – Deva.

cetatean-american-amendat-pentru-ca-circula-pe-autostradaUn tânăr  de 28 de ani, cetăţean american, a fost fotografiat în timp ce se plimba cu bicicleta pe Autostrada A1, în judeţul Alba pe sensul de mers dinspre Sibiu spre Deva.

Îmbrăcat în trening, bărbatul domiciliat în Statele Unite ale Americii a fost oprit de un echipaj de poliţie rutieră şi amendat.

Mai mult, agentul de la rutieră i-a indicat omului să iasă de pe autostradă şi să foloseasca DN 7 pentru a-și continua durmul.

Foto: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP Mai multe lucrări de reparații și întreținere urmează să fie făcute în cetatea Alba Carolina. Primăria Alba Iulia dorește să repare mai multe obiective printr-un contract-cadru de 4 ani. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea