Rămâi conectat

Sport

Certitudine: Şurianu Sebeş a dispărut de pe harta fotbalului judeţean! Antrenorul Doru Oancea: “Mi se rupe sufletul pentru ce s-a întâmplat!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Este un lucru cert: Şurianu Sebeş, câştigătoarea ultimul event judeţean (Liga a IV-a şi Cupa României, faza judeţeană) şi a barajului de promovare în Liga a 3-a cu Viitorul Caransebeş, a dispărut de pe harta fotbalului judeţean şi autohton, după trei ani şi jumătate de la înfiinţare.

De la extaz la agonie este doar o nuanţă de orientare, de strategie în perspectivă, însă în „Arini” totul s-a năruit, iar Şurianu nu va mai activa nici în Liga a 3-a (unde s-a înscris inutil), nici în Liga a 4-a, nici în Liga a 5-a!!!

Partida din prima fază a Cupei României, dintre Şurianu Sebeş şi Unirea Alba Iulia, programată miercuri, 9 august, nu se va disputa, din motivele enunţate mai sus, iar „alb-negrii” se califică în etapa superioară la „masa verde”. Criza financiară a determinat abandonul, iar fotbaliştii şi-au primit dezlegările pentru a-şi căuta destinaţii mai fericite, după calvarul trăit în ultimele şase luni din punct de vedere financiar. Momentan mai sunt doar câţiva jucători sub contract, care nu şi-au rezolvat încă documentele, Bălaş (va ajunge la Sportul Petreşti), R. Trif (s-a înţeles cu Industria Galda), S. Fulea (în curtea Unirii Alba Iulia), Rahovean şi A. Fulea (Transalpina Şugag), Cotoară (antrenor la Fortuna Lunca Mureşului), Comănese sau Mirca, deci este imposibilă alcătuirea unui unsprezece de start!

*Dezastru, după cel mai bun an al carierei

Antrenorul Doru Oancea şi organizatorul de competiţii Dan Comşa au rămas demni pe baricade până la final, „şi-au dus crucea”, rămânând să stingă lumina în tabăra unei echipe ce visa frumos şi părea să aibă perspectivă fotbalistică. „Principalul” Şurianului a trăit o cruntă dezamăgire, alegându-se praful după cel mai bun an al carierei. „Mă doare sufletul pentru ce s-a întâmplat!  Nu-mi vine să cred că s-a stricat totul în aşa scurt timp. Este şi munca mea în joc, am activat alături de jucători pe care i-am crescut în timp, m-am ataşat de grup. Sunt însă împăcat că m-am zbătut până în ultimele momente pentru a încerca să salvez echipa şi să reuşesc să identific o soluţie salvatoare”, a spus antrenorul Doru Oancea, rămas acum doar la echipele de juniori ale LPS Sebeş.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea