Rămâi conectat

Curier Județean

Centrul Militar Judeţean Alba dă startul recrutărilor. Locuri disponibile și detalii pentru cei interesați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 10 iulie – 18 august 2017, Centrul Militar Judeţean Alba recrutează candidaţi pentru ocupara funcţiilor de rezervist voluntar corespunzătoare corpului gradaţilor şi soldaţilor din următoarele unităţi militare: UM 01760 Sebeş – 2 funcii; UM 01585 Petreşti – 1 funcţie; UM 01496 Vinţu de Jos – 1 funcţie; UM 01497 Aiud – 1 funcţie.

Candidaţii rezervişti care optează pentru serviciul militar în calitate de soldat sau gradat rezervist voluntar trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele criterii specifice de recrutare; să deţină grad în rezervă corespunzător corpului gradaţilor şi soldaţilor; să fie confirmaţi în arma/serviciul/specialitatea militară a funcţiei pe care urmează să o încadreze; să fie absolvenţi cel puţin ai învăţământului general obligatoriu şi să nu împlinească vârsta  de 51 de ai înainte de data semnării primului contract.

Candidaţii fără pregătire militară care optează pentru serviciul militar în calitate de soldat sau gradat rezervist voluntar trebuie să fie absolvenţi cel puţin ai învăţământului general obligatoriu sau să facă dovada absolvirii acestuia până la data semnării angajamentului; să posede permis de conducre auto categoriile B şi C – numai candidaţii care optează pentru funcţii prevăzute cu armele „auto”, „geniu”, artilerie şi rachete”, „artilerie şi rachete antiaeriene” sau „tancuri” dacă îndeplinirea atribuţiilor presupune conducerea tehnicii specifice armelor respective şi să nu îndeplinească vârsta de 51 ani înainte de data semnării primului contact. Conform Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 270/2015 privind Statutul rezerviştilor voluntari, prin candidat se înţelege cetăţeanul român, bărbat sau femeie, care îşi exprimă opţiunea de a îndeplini serviciul militar în calitate de rezervist voluntar prin completarea unei cereri de înscriere în procesul de recrutare şi selecţie.

Pentru informaţii şi depunerea dosarului de candidat, adresaţi-vă Centrului Militar Judeţean Alba, Str. Regina Maria, nr. 6, Alba-Iulia, Jud. Alba, telefon 0258-811.989.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vârstnică din Cluj Napoca, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni: A fost transportată la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

Vârstnică din Cluj Napoca, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni: A fost transportată la spital Un bărbat de 53 de ani din județul Alba a accidentat o femeie de 63 de ani, din Cluj Napoca, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Femeia a fost transportată la spital, însă nu a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea