Rămâi conectat

Curier Județean

Centenară sărbătorită de primarul Cugirului, Adrian Teban

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinci generaţii s-au adunat ieri în casa Mariei Filimon din Vinerea, pentru a sărbătorii alături de ea împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani. Pe lângă copii, nepoţi, strănepoţi, stră-strănepoţi, alături de femeie a fost şi primarul localităţii, Adrian Teban, care a dorit să-i transmită personal urările sale de la mulţi ani.

Am avut bucuria de a felicita, pentru a doua oră  de când sunt primar, o persoană din localitatea noastră care a ajuns la această respectabilă vârstă. Am dorit să-i transmit personal gândurile mele bune atât doamnei Maria, cât şi familiei sale şi să-i înmânez o diplomă de onoare ca semn de preţuire şi respect”, a spus edilul Cugirului care, pe lângă Diploma de Longevitate, i-a adus cetenarei flori, tort, un cadou şi un plic cu o modestă sumă de bani.

Prezenţa primarului la ziue ei de naştere, a emoţionat-o şi a bucurat-o pe doamna Filimon Maria, care drept mulțumire, a susținut în fața celor prezenţi un scurt recital de melodii şi strigături vechi.

Primarul Teban s-a declarat impresionat de  vivacitatea de care dă dovadă femeia  la cei 100 de ani: „Am fost plăcut surprins de buna dispoziţie  pe care a manifesta-o doamna Maria  şi pe care a reuşi să ne-o transmită tuturor„.

Vizita primarului a fost apreciată şi de familia centenarei, nepotul acesteia Adi Iviniş, cel care o îngrijeşte pe femeie, a fost de părere că prezenţa edilului doveşte ataşamentul pe care-l manifestă conducerea administraţiei locale faţă de cetăţeni, fiind de părere că  iniţiativele de genul acesteia trebuie continuate: „Astfel de fapte nu pot decât să întărească legătura dintre administraţie şi cetăţen, care trebuie să se manifeste şi în astfel de momente” a fost de părere nepotul centenarei.

Adrian Teban a acceptat invitaţia familiei Mariei Filimon de a rămâne până la tăierea  tortului, moment în care cei prezenţi i-au cântat femeii la mulţi ani, dorindu-i în primul rând ani cu sănătate. Înainte de a pleca, edilul Cugirului şi-a  exprimat dorinţa de a fi alături de sărbătorită şi anul viitor.

Îmi doresc să am ocazia să felicit şi alţi cugireni cu ocazia împlinirii a 100 de ani” a concluzionat acesta.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea