Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cel târziu din ianuarie, APA CTTA Alba va avea un nou director general. Viorel Lazăr se pensionează, după mai bine de 30 de ani de activitate

Alexandra Mates

Publicat

în

viorel-lazarOperatorul județean de apă și canal, SC APA CTTA Alba SA, va avea, cel târziu până la începutul lunii ianuarie a anului viitor, un nou director. Mandatul actualului director general al societăţii, Viorel Lazăr, va expira la data de 1 octombrie 2016, iar după mai bine de 30 de ani la cârma firmei, acesta se va pensiona. Noul director va fi ales, în decurs de 4 luni, de către Consiliul de Administrație al operatorului de apă din județ, care urmează să fie selectat de AGA – Consiliul Județean Alba, acţionarul unic al SC “APA CTTA” SA.

Mandatul meu se încheie la 1 octombrie 2016, însă mi se prelungește până la selectarea noului director general, dar nu mai mult de 4 luni, că așa zice legea. Eu sper, că odată ales Consiliul de Administrație, să forțeze urgent selectarea directorului general, iar la începutul lunii ianuarie APA CTTA Alba să aibă un nou director”, a declarat pentru ziarulunirea.ro Viorel Lazăr.

Potrivit acestuia, Consiliul de Administrație și directorul general al societății se selectează din patru în patru ani, prin ciclul de alegeri.

”Legea 111, care arată modul de selectare a Consiliului de Administrație și a directorului general, spune că acționarul majoritar (în speță Consiliul Județean Alba) trebuie să selecteze Consiliul de Administrație, iar după ce va fi aprobat, acesta își va alege președintele și directorul general. Funcția de director general se va scoate la concurs și poate să participe oricine”, a mai precizat acesta.

Viorel Lazăr împlinește anul acesta 69 de ani și va intra la pensie. Lazăr a deținut funcția de director general al SC APA CTTTA Alba din anul 1982 până în 2016, cu o întrerupere de 3 ani, în perioada 1991-1994. Așa după cum ne-a declarat, pentru el „subiectul se încheie categoric” și nu dorește să mai activeze în cadrul firmei.

”Mandatul meu s-a încheiat, împlinesc 69 de ani și nu mai particip nici la Consiliul de Administrație nici pentru postul de director. După ce îmi voi încheia activitatea, vreau să mă dedic nepoatei și familiei mele”, a conchis acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică Două eleve de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba engleză și logică. Citește și: FOTO Rebeca, Denis și Paul, elevi la Colegiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea