Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Cel mai tare DJ din ţară, Adrian Eftimie, a mixat în club Allegria

Alexandra Mates

Publicat

în

       Sâmbătă seara, mare animaţie în Club Allegria. Zeci de iubitori ai pupitrului de mixaj electronic l-au aşteptat cu interes pentru a-l vedea la treabă pe renumitul Dj Adrian Eftimie (declarat timp de de doi ani consecutiv cel mai bun Dj din România). Aşteptările lor au fost răsplătite pe măsură, timp de aproximativ 5 ore, de către Dj-ul preferat. Pe lângă renumitele hit-uri mixate de către consacratul dj, o altă surpriză pregătită de către Club Allegria a fost şi warm up-ul lui Bogdan Macarie.

         Spicuiri de pe site-ul de prezentare a Dj-ului  Adrian Eftimie:

     Și-a început activitatea de DJ din dorința de a împărtăși pasiunea pentru muzică și altora. În 1991, Adrian Eftimie construiește, împreună cu cel mai bun prieten al său, primul post de radio pirat din România. Trei ani mai târziu descoperă radioul în adevăratul sens al cuvântului și apare în grila de programe a primului post de radio independent, Uniplus.

   După câțiva ani petrecuți în radio, își descoperă talentul de DJ învățând dedesubturile meseriei de la DJ Professor și Cristi Voicu, în Disco Club Le Baron din București. Prima sa rezidență importantă a fost cea de la clubul Space, într-o perioadă în care muzica house începuse să ia avânt în România. Din septembrie 2004 devine rezident al Kristal Glam Club, poziție care îi oferă cele mai mari satisfacții de până atunci în cariera de DJ.

     Concomitent, începe și producția, hitul verii 2006 fiind indiscutabil „no side effect”, o melodie remixată de mulți DJ români. Urmează producții precum „Desire”, ce îl confirmă pe Adrian Eftimie drept un producător de viitor. În 2007, anul în care a mixat pentru prima dată în străinătate, câștigă concursul Heineken Music Thirst cu piesa „Elevation” și scoate încă un hit, „City Lights” la MadeInn Records.

     În prezent, Adrian Eftimie este cel mai solicitat DJ din România, cunoscut fiind faptul că orice petrecere la care mixează devine un succes, o noapte de neuitat. Printre gig-urile săptămânale, Adrian Eftimie își face timp să lucreze și mai mult la producțiile sale, petrecând ore bune în studioul pe care și l-a visat dintotdeauna, și pe care l-a construit anul trecut. Cea mai recentă producție se numește „Black Sea coast” și urmează să apară pe piață în decursul primăverii. Totodată, Adrian Eftimie nu și-a uitat prima sa pasiune, radioul, și este prezent în fiecare zi la One FM pentru o emisiune de o oră, plus un show săptămânal în fiecare joi de la ora 21:00.

   Alexandra MATEŞ

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea