Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cei doi frați din Ciugud, care au provocat un scandal monstru în familie, au fost REȚINUȚI. Vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale

Ziarul Unirea

Publicat

în

retinuti 2Cei doi frați din Ciugud, care au provocat duminicăun scandal monstru în familie, au fost reținuți. Aceștia sunt acuzați de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, violență în familie, amenințare şi violare de domiciliu, dar și de ”ultraj”.

Citiți și Scandal între frați, la Ciugud – Autoturismul unui polițist făcut zob, amenințări cu drujba, focuri de armă, intervenție a mascaților pentru a-i ”sălta” pe agresori

Potrivit IPJ Alba, la data de 07.08.2016, în jurul orelor 17.37, Secția 2 Poliție Rurală Vințu de Jos a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că la o locuinţă din Ciugud are loc un conflict intrafamilial.

Pentru aplanarea conflictului a intervenit un agent de poliţie, iar din primele cercetări efectuate de acesta a rezultat că M.O.T., de 41 de ani şi M.S.G., de 35 de ani, doi fraţi din Ciugud, au provocat un scandal în curtea unui imobilul din comună, unde domiciliază sora lor împreună cu familia şi mama lor.

Întrucât, după intervenţia poliţistului, cei doi bărbaţi au continuat să se manifeste agresiv, au spart geamurile locuinţei, au încercat să o incendieze şi s-au folosit de un motofierăstrău mecanic pentru a distruge bunuri, poliţistul a cerut sprijin, iar la faţa locului s-au deplasat, operativ, mai multe echipaje de poliţie din carul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi o grupa de jandarmi. Totodată, poliţistul a folosit armamentul din dotare, executând mai multe focuri de avertisment.

De asemenea, cei doi bărbaţi au distrus un autoturism ce era parcat în curtea imobilului precum şi geamurile autoturismului personal al poliţistului, ce era parcat în stradă.

Cei doi agresori au fost imobilizaţi şi au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia, pe numele lor fiind emisă ordonanţă de reţinere, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, violență în familie, amenințare şi violare de domiciliu.

În cauză a fost sesizat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu privire la săvârşirea, de către cei doi, a infracțiunii de „ultraj”.

În cursul zilei de azi, 08.08.2016, M.O.T. şi M.S.G. vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea