Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ceai fierbinte, oferit gratuit trecătorilor de o farmacie din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ceai fierbinte gratuit alba iulia01Frigul pătrunzător și viscolul din ultima perioadă au pus în pericol viețile oamenilor fără adăpost, dar și a cetățenilor care au fost nevoiți să iasă din case. Pentru a veni în sprijinul lor, o farmacie din Alba Iulia oferă trecătorilor un ceai fierbinte și îi lasă să se încălzească în incintă.

Este vorba despre farmacia SicVolo din cartierul Cetate, aflată pe Bulevardul 1 Decembrie, care anunță trecătorii că servește ceai gratuit, printr-un panou amplasat la marginea trotuarului.

Astfel, cei care se confruntă cu frigul de afară și ajung în zona farmaciei pot apela cu încredere la personalul farmaceutic, care s-a arătat foarte amabil.

În această perioadă, persoanele care petrec mai mult timp în exterior pot suferi de hipotermii și degeraturi. Cei mai expuși afecțiunilor cauzate de temperaturile scăzute sunt bătrânii, cardiacii și copiii mici.

Reamintim că județul Alba s-a aflat în această săptămână sub cod galben și portocaliu de vreme geroasă, ninsori și intensificări ale vântului, iar minimele au ajuns la -29 de grade Celsius. Până vineri, meteorologii au emis o informare meteorologică de viscol și polei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea