Rămâi conectat

Politică Administrație

Ce spune directorul Daimler Sebeș despre salariile angajaților

Dragoş Suciu

Publicat

în

Falk Pruscha, CEO Star Transmission și Star Assembly, a fost întrebat, luni, la Sebeș, despre salariul mediu al muncitorului român la Daimler, comparativ cu cel din Germania, la o fabrică similară de cutii de viteze. Acesta nu a dat date concrete însă a spus că Daimler are salarii competitive în comparație cu ceea ce există pe piața din România.

Falk Pruscha01”Nu vă pot da date concrete cât este salariul unui muncitor, însă vă pot spune că oferim salarii competitive în comparație cu ceea ce există pe piața română”, a spus Falk Pruscha.

Pruscha a fost întrebat, totodată, după lansarea oficială a producției cutiilor de viteze automate cu nouă trepte 9G-Tronic, dacă întâmpină probleme privind livrările cutiilor de viteze având în vedere infrastructura din România. ”Nu pot vorbi de dificultăți sau de greutăți. Vă pot spune că noi căutăm constant noi căi, noi rute, noi posibilități de transport și vă spun că ne uităm în direcția transportului pe cale ferată”, a afirmat Pruscha.

Subsidiara concernului german Daimler din România, Star Assembly Sebeș, a lansat, luni, producția cutiei de viteze automată cu nouă trepte 9G-Tronic și și-a extins, astfel, capacitățile în activitățile de producție a cutiilor de viteze de ultimă generație destinate automobilelor Mercedes-Benz.Evenimentul a avut loc la doi ani de când a fost așezată piatra de temelie pentru începerea lucrărilor de construcție a unității Star Assembly.

La ceremonia oficială de inaugurare  au participat, pe lângă reprezentanții Daimler și Mercedes Benz, Costin Borc, viceprim-ministru, Ministrul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, autorități locale precum și numeroși oaspeți din mediul economic și politic.

Citește și Concernul DAIMLER a lansat, la Sebeș, producția cutiilor de viteze automate cu 9 trepte pentru Mercedes Benz

Citește și Cutiile de viteze Mercedes produse la Sebeș vor fi vândute în aproximativ 200 de țări

Citește și Daimler va investi încă 40 de milioane de euro la Cugir

Citește și Mercedes va demara noi investiții la Sebeș  


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea