Rămâi conectat

Economie

Ce buget a avut Sebeșul în 2016, municipiu în care se află cei mai mulți investitori din Alba, iar șomajul e aproape zero

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sebes-panoramicSebeșul are șomajul aproape zero, fiind municipiul din Alba unde se află cei mai mulți investitori străini și autohtoni, iar problema nu este lipsa locurilor de muncă, ci lipsa forței de muncă.

În 2016, municipiul Sebeș a avut un buget de peste 14,5 milioane de euro, mai exact 65.297.260 de lei (din care 9.221.390 de lei excedent al anului 2015 și anii precedenți).

Banii au fost cheltuiți pentru investiții în spital, unități de învățământ, asistență socială, acțiuni culturale, servicii de dezvoltare publică și fiind realizate și alte investiții necesare pentru comunitate.

Citește și Primarul Sebeșului – orașul din România cu șomaj zero și buget excedentar – într-un interviu publicat de „Evenimentul zilei”: „ Investiţiile străine sunt extrem de importante şi au constituit fundamentul acestei dezvoltări fără precedent (…) de exemplu Holzindustrie Schweighofer a generat peste 700 de locuri de muncă la Sebeş, iar cifra lor de afaceri a fost, anul trecut, de peste 500 de milioane de Euro…”

Totodată, luni, la ora 16.00, se convoacă Consiliul Local al Municipiului Sebeş, judeţul Alba, în şedinţă publică extraordinară, în sala de şedinţe „Radu Stanca” a Primăriei Municipiului Sebeş (camera 17), cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind acoperirea definitivă a deficitului secţiunii de dezvoltare pe anul 2016.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Sebeş.

Iniţiatorul proiectelor este Primarul Municipiului Sebeş, domnul Dorin Nistor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât investitorii la bursă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât investitorii la bursă Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât cei 178.000 de investitori consemnaţi pe Bursa de Valori Bucureşti, a afirmat, miercuri, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Alexandru Petrescu, la cea de-a 7-a ediţie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea