Rămâi conectat

Sport

CÂȘTIGĂTORII Cupei Green Grass Golf Pianu, prima competiție din acest sezon, de la Clubul de Golf Paul Tomiță

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clubul de Golf Paul Tomiță împreună cu Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis a organizat în acest week-end cupa Green Grass Golf Pianu, prima cupă din acest sezon. Astfel că Sâmbătă 25 Martie , 35 de concurenți au jucat pe terenul de golf de la Pianu .

Evenimentul s-a încheiat cu festivitatea de premiere de la restaurantul „La Stejari” din incinta complexului turistic și sportiv și de masa festivă.

Câștigătorii au fost :
LOCUL 1: Alin Trif (Sibiu, „Paul Tomiță”) – 47 puncte
LOCUL 2: Vlad Florea (Cluj Napoca) – 41 de puncte
LOCUL 3: Cristian Bițoana (Cluj Napoca) – 41 de puncte

Pe o vreme foarte frumoasă, startul s-a dat simultan de pe mai multe tee-uri , pentru a economisi timpul de joc. În deschiderea evenimentului a vorbit Dragoș Medrea , președintele Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis , după care, conform uzanțelor clubului, Laurențiu Coman, președintele Comisiei Sportive , a prezentat condițiile regulamentare de disputare a întrecerii. S-a jucat în sistem „stableford” , HCP jucători, pe distanțe de 6098 metrii domni și 5195 metrii doamne, par 72,1, respectiv 72,5. Turneul a durat aproximativ 5 ore și jumătate, în funcție de HCP-ul jucătorilor.

„Este o primă ediție a unei competiții de golf care este organizată de Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis și sperăm că vor mai urma multe altele. Prin această competiție dorim să promovăm jocul de golf ca o modalitate de petrecere a timpului liber, precum și de a cunoaște oameni noi. A fost o plăcere pentru noi să colaborăm cu Clubul de Golf Paul Tomiță și ne dorim de la următoarea ediție mai mulți participanți și jucători și amatori curioși.” – Dragoș Medrea președintele Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis.

Evenimentul a fost susținut de cei 2 sponsori ALOREF și RENAULT.

Clubul de Golf Profesor “Paul Tomiță” a luat naștere în 1995 la inițiativa profesorului Paul Tomiță care s-a retras la pensie în satul său natal Pianul de Jos . Din 1938 pana la pensionare, in 1975, Paul Tomiță a servit cu credință, dragoste și dăruire cauza golfului romanesc, fiind profesor titular de golf la Country Club. Regele Mihai, membrii ai marilor familii Cantacuzino, Ghica, Brâncoveanu, Știrbei, Bibescu, alte mari personalități ale vremii, precum și ambasadorii și diplomații care frecventau Country Club au moștenit de la Paul Tomiță tehnica și măiestria jocului, dar și simpatia față de acest extraordinar om.

Rotary este o organizație a oamenilor de afaceri și reprezentanților diferitelor profesii, care asigura servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate și stabilește relații de bună înțelegere. Membrii Clubului Rotary Alba Iulia Civitas Solis își unesc forțele pentru a promova si derula diferite proiecte in plan social, pentru întreaga comunitatea, nu doar la nivelul Municipiului Alba Iulia ci pe întreg teritoriul județului Alba sub deviza „Servește mai presus de sine”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea