Rămâi conectat

Actualitate

Cartuș militar, găsit în apropierea unor containere de gunoi din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

cartusUn cartuș militar, calibrul 5,56 mm, aflat în stare perfectă a fost descoperit, luni seara, în apropierea unor containere de gunoi situate pe strada Alexandru Sahia din Cugir.

Un grup de copii care se jucau în zonă au observat cartușul printre mai multe obiecte împrăștiate, provenite cel mai probabil dintr-un sac de gunoi menajer aruncat la mică distanță de grupul de containere.

În urma apelului la serviciul de urgență 112, un echipaj al Poliției orașului Cugir s-a prezentat la fața locului pentru a ridica muniția și a efectuat  cercetări ale locului pentru a fi siguri că nu mai există și alte cartușe în zonă.

Copiilor li s-a atras atenția să nu atingă, lovească sau să arunce în foc muniția găsită deoarece există riscul  ca aceasta să explodeze. (C.P.)

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea