Rămâi conectat

Politică Administrație

Candidat PSD: 90% dintre casele din Scărișoara nu au baie. Gândiți-vă că omul merge toată ziua la grajd

Dragoş Suciu

Publicat

în

Gheorghe Pașca, candidatul PSD la Primăria Scărișoara, a spus, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că 90 la sută dintre casele din această comună nu au baie, precizând apoi că ”omul merge toată ziua la grajd, la lucrul câmpului”. 

Gheorghe Pasca01

”Nu toată lumea vrea asfalt până acasă, repet, dar vrea un drum pietruit, o apă curentă. La ora actuală 90% dintre casele din comuna Scărișoara nu au baie. Gândiți-vă că omul merge toată ziua la grajd, la lucrul câmpului, mai merge și în pădure, să n-ajungi tu seara acasă să îți faci un duș? Leg asta de faptul că trebuie redeschise internatele școlare unde copilul face și baie, se spală și pe dinți și pe mâini înainte de mâncare și vine cu o educație în plus”, a spus Pașca.

Acesta a fost prezentat, marți, drept candidatul PSD-ului la alegerile locale pentru Primăria Scărișoara. Dacă va fi ales, are ca și obiective reabilitarea drumurilor comunale, deschiderea unui dispensar, a unui cămin cultural pentru nunți, botezuri și alte evenimente, respectiv a unei piețe de legume fructe.

Totodată, el a arătat că vrea să amenajeze, prin accesare de fonduri europene, un pod peste râul Arieș și să facă zona mai atractivă din punct de vedere turistic, valorificând Ghețarul de la Scărișoara.

Pașca (62 de ani) a exercitat un mandat de consilier județean, a fost primar al comunei Albac și a candidat la parlamentare din partea PSD, când, spune el, ”a obținut foarte multe voturi”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea